Florin Pastramă, mesaj incredibil pentru fosta, Raluca Podea: „Nu era normal. Am înțeles că...”

Ce i-a transmis Florin Pastramă fostei logodnice, Raluca Podea.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

După ce logodnica lui Florin Pastramă, Raluca Podea, a văzut la televizor momentele de tandreţe dintre el şi Brigitte, fosta asistentă TV a decis să rupă legătura cu omul de afaceri, spunând la momentul respectiv că îi este „silă de Florin”.

Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie.

Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat”, a mărturisit la începutul anului Raluca, după ce Florin a început să flirteze cu fetele de la Ferma și apoi a întreținut relații intime cu Brigitte Năstase.

Citeste si: Evaluare Națională 2019. Subiectele primite de elevi la matematică

Citeste si: Incendiu puternic într-un bloc de locuințe! O persoană a murit

Citeste si: După ce s-a iubit cu Aurel, ispita Alexandra a fost cerută de soție!

Acesta a avut o primă reacție după ce a ieșit din Ferma și după ce s-a căsătorit cu Brigitte.

„Vreau să-i mulţumesc Ralucăi Podea pentru viaţa pe care am avut-o. Dar nu era normal să vină să spună anumite lucruri. Pe mine nu m-a căutat, am înţeles că a căutat-o pe Brigitte”, a spus Florin Pastramă.

Florin a renunțat la religia sa

După ce s-a cununat civil cu Brigitte, Florin a decis să își schimbe și religia, de dragul femeii iubite. Acesta așteaptă cu nerăbdare vestea că va avea un copil cu soția sa.

Abia aştept să fac un copil. Am pus stop la viaţa pe care o aveam, cu ieşitul în weekend, la fete drăguţe. Îmi doresc să am o familie în Domnul. Am avut viaţa pe care am avut-o până la 40 de ani, nu mai vreau golăneală. Fiecare este cu religia lui, eu sunt tot penticostal.

M-am născut ortodox. M-am botezat penticostal pentru Dumnezeu. Şi sora mea este măritată cu un penticostal. Acum m-am liniştit, am tot ce îmi trebuie acasă”, a spus Florin Pastramă la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate