Florin Pastramă, probleme cu Poliția. Soțul lui Brigitte, la un pas de bătaie: ”S-a dus să-și facă ceva la păr...”

Florin Pastramă, săltat de oamenii legii. Brigitte Pastramă a dat cărțile pe față!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Florin Pastramă
Florin si Brigitte Pastramă[Sursa foto: Facebook]

Florin Pastramă a avut probleme cu Poliția, după ce s-a luat la ceartă cu un vecin. Soțul lui Brigitte a fost la un pas de a se lua la bătaie cu vecinul respectiv, iar totul a intrat sub atenția oamenilor legii. Astfel, Florin a avut probleme cu Poliția, după ce s-a certat cu un bărbat pe un loc de parcare. Totul a început când soțul lui Brigitte și-a parcat mașina de lux în fața unei porți, iar accesul locuinței respective era blocat. Ei bine, de aici a pornit un întreg scandal.

Florin Pastramă, la un pas de bătaie pe stradă


In articol:

Vecinul respectiv s-a enervat la culme și a pornit un conflict cu Florin Pastramă, ulterior intervenind și Poliția. Soția lui, Brigitte Pastramă, a încercat să explice întregul incident, spunând că Florin și-a lăsat mașina parcată aiurea, în timp ce s-a dus să-și facă ceva la păr. În acel moment, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar Florin Pastramă a fost implicat într-un scandal pe măsură cu vecinul nervos, căruia îii blocase accesul în curte.

Era să se ia la bătaie cu un vecin. L-a luat și Poliția și Paparazzi. Până am venit eu. A parcat mașina aiurea. S-a dus să își facă ceva la păr și a ajuns la televizor”, a povestit Brigitte Pastramă.

Citeste si: Gata! Vestea așteptată de milioane de români a venit de la Guvern: Regulile pentru Crăciun - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: FOTO. Brigitte Pastramă, dată în judecată! Raluca Podea n-a mai suportat și a recurs la ajutorul oamenilor legii: ”Mă simt nevoită”

Citeste si: Raluca Podea continuă războiul cu Brigitte Pastramă. Cum răspunde blondina, după ce soția lui Florin Pastramă i-a adus acuzații dure

Din fericire, oamenii legii nu au reținut pe nimeni, însă atât Florin Pastramă, cât și vecinul nervos au primit un avertisment. Nici cu bătaie nu s-a lăsat, însă scandalul a fost de proporții, în mijlocul străzii și în văzul tuturor. 

Florin Pastramă
Florin si Brigitte Pastramă[Sursa foto: Facebook]

Brigitte Pastramă, dată în judecată

Brigitte Pastramă a fost dată în judecată de Raluca Podea, după scandalurile din ultima perioadă. Blondina spune că a fost, în ultima vreme, ținta atacurilor unor cupluri ”celebre”, și anume soții Pastramă. În urmă cu câteva zile, Brigitte Pastramă arunca câteva înțepături la adresa blondinei, pe rețelele de socializare, unde spunea că Raluca complotează chiar cu iubita fratelui lui Florin Pastramă. Bruneta spunea că cele două vor s-o despartă de soțul ei. Ei bine, de acolo scandalul a luat o întreagă întorsătură. (VEZI CONTINUAREA AICI)

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe a fost șantajat pentru ca pozele nud cu Raluca să nu apară în presă

Cea mai bună veste! Un medicament foarte cunoscut ar putea trata coronavirusul. Ce au descoperit cercetătorii

Nu mai mânca aceste fructe și legume iarna. Reprezintă un pericol pentru sănătate! Avertismentul specialiștilor

Brigitte Pastramă a ajuns la capătul puterilor, după cearta cu soțul ei: ”Nu pot să-l iert așa ușor”

Brigitte Pastramă nu mai suportă jignirile soțului: ”M-ai jignit enorm de mult”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies