Florin Salam a devenit, din nou, naș! Imagini exclusive de la paranghelie

Florin Salam și Roxana Dobre au fost, din nou, în postura de a fi nași, cei care au apelat la ”serviciile” lor fiind doi dintre cei mai apropiați amici de-ai lor.

Distribuie pe:


In articol:

Mai exact, Florin Salam și Roxana Dobre au devenit nașii de botez ai copilului pe care un prieten apropiat de-ai manelistului îl are alături de partenera sa de viață, cei doi căsătorindu-se totodată odată cu creștinarea micuțului.

Citeste si: Roxana Dobre și Florin Salam, sărut pătimaș în văzul tuturor! Cum s-au afișat cei doi

Citeste si: Florin Salam, nașul Duduienilor! Rolul manelistului în reținerea clanului: acum două săptămâni a botezat fiica unui lider al grupării

Citeste si: Bianca Pop se mărită! Faimoasa ispită a anunțat că face nuntă cu un bărbat celebru!

Citeste si: Bomba biologică a explodat la Sverdlovsk, dar rușii au mințit întreaga lume - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Florin Salam este, probabil, unul dintre maneliștii care, atunci când vine vorba de amicii săi apropiți, ar face tot ce îi stă în putință pentru ca aceștia să fie fericiți. Așa a și procedat, zilele trecute, când, din senin, i s-a propus să devină nașul unui băiețel născut acum câteva luni și, apoi, nașul de căsătorie al celor doi părinți. ”Florin Salam nu a stat nicio secundă pe gânduri când a fost vorba să devină naș. A anunțat-o pe Roxana Dobre că trebuie să se îmbrace frumos și în câteva ore a fost totul pregătit și au devenit nași pentru fiul unuia dintre cei mai apropiați colaboratori ai săi”, ne-a spus unul dintre cei care au luat parte la eveniment.

Mai mult decât atât, înainte de creștinarea copilului, Roxana Dobre și Florin Salam i-au întrebat pe proaspeții părinți dacă au de gând să se și căsătorească, iar aceștia, deși nu aveau în plan și o nuntă, au acceptat. ”A fost un botez cu surprize, pentru că, la un moment dat, au ajuns să se și căsătorească... Finii lui Florin Salam nu aveau neapărat în program și o nuntă, dar s-a insistat și, cum Salam știe să convingă, s-a și acceptat, așa că totul a fost rezolvat în câteva ore”, ne-a mai spus sursa citată.

 

Florin Salam, cheltuieli uriașe cu Roxana Dobre

De curând, Florin Salam a decis să cheltuiască o mică avere în bani, de ordinul miilor de euro, pentru a o face fericită, din nou, pe Roxana Dobre. Mai exact, Florin Salam a scos din buzunar câteva mii de euro și i-a spus frumoasei sale partenere de viață, nu tocmai romantic, dar extrem de practic, să își cumpere orice și-ar dori. Iar Roxana Dobre, fără să stea prea mult pe gânduri, a dat o fugă la una dintre cele mai de lux bijuterii din oraș, loc în care a cheltuit bănuții primiți de la Florin Salam. E adevărat, bijuteriile pe care și le-a cumpărat Roxana Dobre din banii lui Florin Salam sunt și o adevărată investiție, șansele ca superbul colier de perle și brățara aferentă să se devalorizeze fiind nule.

Ce spune Florin Salam despre Roxana Dobre?

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin Salam şi Roxana Dobre au reuşit să treacă peste ele. ”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam, anul trecut, despre Roxana Dobre.

 

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Lovitură cruntă pentru Iohannis. Ce greșeală uriașă a făcut șeful statului

Rețetă: Cea mai bună marinadă pentru carnea de porc. Friptura va ieși extrem de aromată și fragedă

Mihai Gâdea a rupt tăcerea! Motivul pentru care ar fi părăsit subit platoul emisiunii: „E pe un pat de spital...”

Alexandra Stan, dezvăluiri despre violența domestică: ”Femeile se tem foarte mult să reclame agresorii”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies