Florin Salam, prima reacție după moartea lui Emi Pian: „A plecat frățiorul meu...”

Florin Salam suferă după pierderea prietenului său, Emi Pian. Liderul clanului Duduieni a fost ucis pe 4 august.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

Florin Salam, prima reacție după moartea lui Emi Pian
Florin Salam, prima reacție după moartea lui Emi Pian


In articol:

Florin Salam, prima reacție după moartea lui Emi Pian. Chiar dacă în ultimele luni nu au mai fost la fel de apropiați, Florin Salam n-a dat uitării prieteniei de ani de zile pe care a avut-o cu Emi Pian. Manelistul suferă după moartea interlopului. În semn de regret, manelistul a compus o piesă pe care i-o dedică regretatului său prieten vechi.

„Acolo sus, cine pleacă nu se mai întoarce niciodată. A plecat frățiorul meu, a plecat Florin al meu, de mi-a rupt sufletul meu...Când mă apucă câte-un dor, merg la mormânt la al meu frățior. El de acolo din mormânt știu că mă aude plângând, când eu strig cu disperare că inima mă doare”, sunt câteva dintre versurile piesei lui Florin Salam.

Citeste si: VIDEO | Primele imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Curtea este plină de oameni! Soția și restul familiei sunt îngenunchiați de durere

Citeste si: Suma uriașă care a dus la moartea interlopului Emi Pian. Greșeala care i-a fost fatală interlopului

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian, adus acasă! E jale mare în curtea interlopului

Amintim că Florin Salam se află în proces cu fratele lui Emi Pian, Seif. Împreună cu Nicolae Guță, manelistul mai face parte dintr-un scandal în clanul Duduianu. Ei ar fi fost șantajați de membrii clanului, însă Florin Salam a negat orice fel de legătură.

Ce s-a întâmplat între Emi Pian și Florin Salam, cu trei luni înainte ca interlopul să fie executat în stil mafiot. L-a căutat acasă și...

În luna mai, Emi Pian posta pe rețelele de socializare un videoclip prin care mărturisea că vine ziua lui de naștere, iar „cumătrul” Florin Salam nu i-a răspuns la mesaje pentru a-i confirma prezența la petrecerea fastuoasă. Acesta era vizibil deranjat de faptul că a încercat să dea în orice fel posibil de artist, ba chiar a mers și la el acasă. (Citeste si: Marcel Vela, prima reacţie în cazul uciderii interlopului Emi Pian)

Florin Salam, prima reacție după moartea lui Emi Pian
Florin Salam, prima reacție după moartea lui Emi Pian

„Eu te-am anunțat de o lună de zile că mâine e ziua mea. Dacă tu crezi că merită să mă onorezi cu prezența, să bem un pahar cu șampanie, că ești fratele meu, cumătrul meu, onorează-mă. Dacă te-am deranjat vreodată verbal sau financiar nu veni!

Am încercat să iau legătura cu tine prin fel și fel de modalități, am fost și la tine acasă, la soția ta, la Roxana… Nu te-am găsit! Te-am căutat pe unde știam eu că ești, nu te-am găsit. Am vorbit cu tine acum 2-3 săptămâni și mi-ai zis....”

Citește continuarea AICI.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fiica unor ambulanțieri a plecat la mare înainte de a afla rezultatul testului COVID ! Tânăra și-a infectat zeci de prieteni

Jador a plecat din România! Ce s-a întâmplat cu manelistul în urmă cu câteva zile? Motivul pentru care s-a dus în Germania

Cel mai sincer interviu cu Nicolae Duduianu. Interlopul știa cum să-și facă dreptate singur: „Legea existenței!”

Un nou punct critic pentru România. Premieră pentru autorități

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies