Florin Salam tună și fulgeră pe Internet. Roxana Dobre l-a enervat la culme: „Să nu iasă scandal..”

Florin Salam a povestit un episod care l-a enervat și care o implică direct pe soția lui, Roxana Dobre.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Florin Salam tună și fulgeră pe Internet. Roxana Dobre l-a enervat la culme: „Să nu iasă scandal..”

Florin Salam s-a enervat pe Roxana Dobre

Florin Salam, unul dintre cei mai apreciați maneliști din România, le-a povestit fanilor că a trecut printr-un episod ciudat, dar și amuzant, în care este implicată soția lui, Roxana Dobre. 


In articol:

Manelistul a decis să intre în rând cu lumea și a început să folosească aplicația Tik Tok, iar unul dintrre filmulețele pe care le-a urcat pe rețeaua de socializare a atras atenția urmăritorilor săi și i-a făcut să râdă în hohote.

Citeste si: Descoperire ȘOC! Aceste aparate pot împrăștia coronavirusul. Le ai și tu în casă

Citeste si: Mărturia șocantă a unei asistente făcută pe patul de moarte. A schimbat 5000 de copii la naștere doar ca să se distreze

Florin Salam se afla alături de fiica lui, Betty Stoian, și a început să povestească ce a pățit cu Roxana Dobre, iar felul în care a relatat evenimentul a fost unul cât se poate de haios.

Citeste si: A murit Fane Tamango. „Regele cimitirelor” a lăsat în urmă o avere colosală

Citeste si: Un fost concurent de la Puterea Dragostei aruncă bomba despre Jador

Regele manelelor a dezvăluit că a luat câteva sticle de vin pe care le-a dus acasă. Dar asta nu e tot. Roxana Dobre i le-a golit pe toate în chiuvetă, cel puțin asta spune manelistul pe faimoasa aplicație. Dacă e adevărat sau nu, știu doar ei. Dar a fost cu siguranță o poveste amuzantă pentru fanii lui.

„Unde se găsește pileală…am fost la bufet, mi-am luat 5 sticle de vin și m-am dus acasă, m-a prins nevasta, mi-a vărsat sticlele în chiuvetă.

Florin Salam tună și fulgeră pe Internet. Roxana Dobre l-a enervat la culme: „Să nu iasă scandal..”

M-am enervat, îți dai seama. M-am reîntors la bufet, am luat 6 sticle de vin, am venit cu ele acasă, să nu beau acolo, să nu iasă scandal. M-a prins nevastă-mea, mi-a vărsat sticlele în chiuvetă, m-am supărat și mai tare, pune-te în locul meu. M-am reîntors la bufet foarte nervos” a spus Florin Salam, pe TikTok.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate