Florin Vasilică, o nouă reacție după gestul rușinos făcut în public propriei sale mame. De ce s-a răzbunat pe ea, de fapt: "Foarte multă lume nu crede treaba asta"

După ce a umilit-o public pe mama sa, Florin Vasilică a făcut o nouă serie de declarații despre relația pe care o are cu cea care i-a dat viață.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

În urmă cu ceva timp, lumea mondenă a fost zguduită din temelii de un scandal de proporții între Florin Vasilică și mama sa. Mai precis, totul a început în urmă cu 17 ani, atunci când tatăl artistului, Liviu Vasilică, a decedat, iar Florin și cea care i-a dat viață au început să

aibă discuții destul de serioase pe baza drepturile de autor pentru piesele nelansate ale cunoscutului cântăreț de muzică folclorică din Teleorman. Astfel, ultima ceartă dintre cei doi s-a lăsat cu o postare pe Facebook din partea lui Florin Vasilică, acolo unde artistul a stârnit reacții controversate, iar recent, cântărețul a făcut noi declarații despre relația tensionată din prezent dintre el și mama sa.

Florin Vasilică, despre relația tensionată pe care o are cu mama sa

Nu mai este un secret pentru nimeni că Florin Vasilică și mama sa au o relație destul de tensionată, fapt recunoscut chiar de el în cadrul unei emisiuni TV. Cunoscutul artist de muzică populară a vorbit despre scandalul care a apărut în presă, acela legat de postarea pe Facebook pe care el a făcut-o vizând-o chiar pe cea care i-a dat viață.

Citeste si: EXCLUSIV! Florin Vasilică a vorbit cu WOWbiz.ro după scandalul reaprins cu mama sa! Cum se apără artistul după mesajul dur postat pe Facebook?

Mai precis, pe lângă cearta aprinsă pe care cei doi au avut-o din cauza drepturilor de autor ale unor melodii nelansate ale tatălui cântărețului, mama lui Florin Vasilică i-ar fi cerut fiului său cheile de la locuința lui, fapt ce l-a deranjat la culme pe artist, iar de aici și până la un scandal de proporții a fost doar un singur pas, asta pentru că Florin i-a reproșat totul public mamei sale, pe Facebook.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Recent, în cadrul unei emisiuni TV, Florin Vasilică a mărturisit că, într-adevăr, relația cu mama sa nu este una prea bună, iar faptul că postarea sa în legătură cu cea care i-a dat viață s-a viralizat atât de rapid îl face să se considere o mare personalitate.

De asemenea, cântărețul a mai spus că lumea vede doar defectele sale, ci nu și lucrurile bune pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Florin Vasilică, despre scandalul cu mama sa

Florin Vasilică în concert

[Sursa foto: Facebook]

Mama lui Florin Vasilică nu a fost de acord cu soția sa

Florin Vasilică și partenera sa de viață sunt împreună încă din perioada liceului, de pe vremea când interpretul de muzică populară avea 17 ani, însă cu toate acestea, cea care i-a dat viață nu a acceptat-o în familie nici până în ziua de azi pe soția lui Florin.

Citeste si: Zi tristă pentru Florin Vasilică! „Tata ar fi împlinit 69 de ani”

”Eu cu soția mea suntem împreună încă de când aveam 17 ani. M-am simțit ușor mai mult lovit în momentul în care s-a pus problema cheii casei mele, în condițiile în care eu nu am cheie de la casa părinților. Eu, prin 2008, am stat foarte mulți ani în chirie, ne-am chinuit foarte mult, deși foarte multă lume nu crede treaba asta”, a povestit Florin Vasilică.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies