Fosta cumnată a Cristinei Țopescu predă cursuri online de..coafat FOTO

Raluca Țopescu, soția lui Cristian, fiul cel mare al regretatului Cristian Țopescu, deține un salon de înfrumusețare în Capitală.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Raluca Țopescu, soția lui Cristian, fiul cel mare al regretatului Cristian Țopescu, deține un salon de înfrumusețare în Capitală. Fost manechin, Raluca s-a adaptat în pandemie și a lansat acum o lună cursuri online de coafat. ”Mai putine emoții, am pus telefonul corect ...note to self: pentru clipul cu tunsul acasă ar trebui sa mi vina curajul sa filmez in timpul zilei, nu la 12 noaptea cum am făcut pana acum”, a notat cu umor Raluca.

Citeste si: Lavinia Pârva l-a părăsit pe un fotbalist celebru pentru a se combina cu Ștefan Bănică Jr: „Am scăpat din vedere că am un iubit. Altele erau priorităţile”

Citeste si: Cristina Țopescu e hărțuită după moarte de statul român! Fiscul i-a trimis notificare să își plătească impozitele și figurează în continuare ca reclamant într-un proces!

În plus, Raluca Țopescu (mamă a doi băieți) a mai făcut un vlog util, având ca temă ”cum să fii gata în 5 minute pentru video conferințe”. Raluca și Cristian, fiul fostului mare comentator sportiv, au o relație cu năbădăi, după ce acum câțiva ani Țopescu jr a fost acuzat de consoartă că ar fi înșelat-o. 

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

fara descriere

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate