Fosta iubită a Faimosului Yamato Zaharia, dezvăluiri incredibile despre videochat și relațiile cu alte femei! Declarații exclusive

Miruna, frumoasa care, cel puțin în ultima perioadă, era văzută mai tot timpul lângă Yamato Zaharia, a decis să vorbească, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, despre relația pe care o are cu Faimosul, dar și despre viața ei intimă.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Miruna, frumoasa care, cel puțin în ultima perioadă, era văzută mai tot timpul lângă Yamato Zaharia, a decis să vorbească, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, despre relația pe care o are cu Faimosul, dar și despre viața ei intimă.

Deși au cochetat cu împăcarea, între Miruna și Yamato Zaharia pare să mai fi rămas doar o prietenie foarte strânsă, tânăra explicând, pe larg, motivele pentru care nu mai sunt împreună, dar și planurile ei de viitor.


In articol:

Citeste si: Abia s-a lansat în muzică că se și operează, de urgență! Probleme pentru Yani Zaharia

Citeste si: Otilia de la ”Bravo, ai Stil!”, s-a lansat în muzică alături de fratele unui Faimos de la Exatlon! Colaborare bombă

Citeste si: Alertă. Carantina, prelungită cu încă două săptămâni. Ce măsuri trebuie respectate - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

”După o relație de lungă durată am rămas prieteni și ne ajutăm în orice proiect. Ne-am separat sentimental în relații bune chiar dacă mulți nu înțeleg acest termen și se înjură, ceartă, etc, noi am rămas prieteni. Ieșim uneori la cafea și mai vine la mine pentru că avem o pisica împreună pe care am luat-o de când era pui și este dependentă de el. Cei care au animale de companie înțeleg asta. Știu că el are în plan să meargă la Puterea Dragostei, ba chiar mi-a spus că a pus ochii pe câteva domnișoare de acolo, iar eu am proiectele mele legate de OnlyFans și nu doar atât”, ne-a spus, în exclusivitate, Miruna.

Miruna, fosta iubita a lui Yamato Zaharia
Miruna si Yamato Zaharia sunt despartiti

Miruna, declarații exclusive despre videochat

Chiar dacă, ani la rândul, s-a iubit cu Yamato Zaharia, Miruna nu ascunde faptul că avea și o ocupație mai puțin ortodoxă, judecată adeseori greșit: videochatul. ”De la vârsta de 15 ani am început să lucrez în turism. La 18 ani, când am venit la facultate, am lucrat ajutor de contabil la o firmă, timp de un an. Eu vin dintr-o familie modestă, din mijlocul pădurii, de la casa mea până la vecini făceam 15 minute pe jos, pentru că mașinile nu pot intra în acea zonă forestieră. Mama nu a putut să mă susțină financiar, dar mi-a oferit căldură sufletească. La vârsta de 19 ani am descoperit videochatul și am văzut câți bani se pot câștiga din acest domeniu virtual și m-a atras farte mult. Mă bucur că am luat această decizie, iar acum îmi pot ajuta mama financiar, iar în viitorul apropiat o să îmi cumpăr primul apartament. Dar eu fac doar videochat, nu mă întâlnesc cu abonații, cu mebrii de pe onlyfans sau altceva”, a explicat Miruna.

Miruna, fosta iubita a lui Yamato Zaharia
Miruna, fosta iubita a lui Yamato Zaharia, pictoriale fierbinti

Și, culmea, fosta iubită a lui Yamato Zaharia a dezvăluit și o altă latură de-ale sale, recunoscând că nu este inhibată când vine vorba de a se apropia, intim chiar, de o altă femeie. ”Da, îmi plac și fetele pe parte amoroasă. Iar când vine vorba de iubiți, îmi place să îni ofere atenție, să mă respecte, să fie călduros cu mine, să nu mă streseze, să face gesturi tandre, să mă înțeleg  în pat cu el foarte bine”, a mai spus Miruna, fosta iubită a lui Yamato Zaharia.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 Decembrie 2020: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Raed Arafat a făcut marele anunţ! Toți românii trebuie să afle decizia. Se dă liber

Rețetă: Cel mai bun cozonac pentru Crăciun. Chef Scărlătescu dezvăluie rețeta lui preferată

Din ce câștigă bani fosta iubită a lui Yamato Zaharia!

Ce face iubita lui Yamato Zaharia de când s-au despărțit! Imaginile care îl vor ”fierbe” pe Faimos! Galerie foto mai fierbinte ca vara

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies