Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, adevărul despre despărțirea de actor. Declarația care răstoarnă totul

La trei luni de la moartea lui Costin Mărculescu, fosta iubită scoate la iveală detalii șocante despre motivele care au dus la ruptura dintre ei.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu scoate la iveală detalii șocante despre despărțirea de răposatul actor. Tânăra a explicat pentru ziarul Click care au fost adevăratele motive pentru care a decis că relația ei cu actorul nu mai poate continua. Costin le-a spus apropiaților că tânăra l-a părăsit pentru că își găsise pe altcineva, însă Cristina spuencă totul a pornit după ce ea a rămas însărcinată.

Citeste si: Mara Bănică, mesaj uluitor la 40 de zile de la moartea lui Costin Mărculescu ”Să ne ții locuri lângă tine”

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

„Motivul pentru care m-am despărțit de Costin nu e cel spus de alții, că l-am părăsit pentru altul acum doi ani de zile. Eram însărcinată și m-a pus să fac avort. Am stat cu el de vorbă, deja sarcina avea două luni și mi-a zis că încă nu se simte pregătit și că îi e frică și m-am închis în mine. M-am dus cerându-i bani, am făcut avort, și pe urmă m-a căutat să ne împăcăm, cerându-și iertare, dar nu l-am putut ierta pentru răul făcut, mă dezamăgise”, a mărturisit, pentru Click!, Cristina Canela, fosta iubită a lui Costin Mărculescu.

Citeste si: Oana Turcu, despre COVID: ”Mi-e frică” Într-un interviu pentru Cristi Brancu, soția lui a dezvăluit ce premoniție a avut chiar înainte de pandemie

Cristina și Costin Mărculescu s-au despărțit după ce tânăra a făcut avort. Care a fost relația lor după despărțire 

Cristina spune că ea și-ar fi dorit o familie alături de Costin Mărculescu și că, cel mai probabil, tragedia nu s-ar fi întâmplat dacă el ar fi fost pregătit să aibă un copil cu ea. Neîncrederea provocată de fosta lui soție a învins, motiv pentru care tânăra iubită a lui Costin nu a mai putut să continue relația.

Citeste si: Veste momentului despre marele actor Florin Piersic. Medeea Marinescu a făcut anunțul

„La scurt timp am cunoscut pe altcineva, dar am rămas amici, nu ne-am blocat, a fost un om bun, sensibil, ca un copil nepregătit să devină tată. Deși își dorea, îi era frică. Din cauza fostei lui soții credea că și eu îl voi dezamăgi și nu mi-a dat o șansă. Dacă făceam acel copil acum eram o familie și împreună”, a mai spus Cristina pentru aceeași sursă citată. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

A murit! Raluca Munte de la Puterea Dragostei, devastată a făcut anunțul

Fetița de 12 ani, infectată cu COVID, după ce s-a internat pentru a-și proteja mama, după ce a ieșit din spital: ”Am suferit puțin, dar ...”

Detalii de ultimă oră! Gabi Balint vorbește despre presupusul criminal al lui Emi Pian: „O SĂ PLĂTIȚI, NU VEȚI FI IERTAȚI”

Ce s-a întâmplat între Simona Trașcă și Loredana Chivu în club, după câteva pahare! I-a dat un cap în gură, de față cu toată lumea, iar apoi... FOTO

Bianca Drăgușanu, atac dur la Lili Sandu: „Tu ai o lună de când ai născut! Vine o lăuză să ne spună ca îi e dor sa fie iar gravidă!…”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies