Mara Bănică, mesaj uluitor la 40 de zile de la moartea lui Costin Mărculescu ”Să ne ții locuri lângă tine”

Mara Bănică, așa cum a declarat încă de când a aflat de moartea lui Costin Mărculescu, s-a ocupat de înmormântarea acestuia, dar și de parastase.

Autor: Ana Maria Petre

In articol:

A trecut mai bine de o lună de la moartea lui Costin Mărculescu, iar cu ocazia comemorării a 40 de zile, prietenii au făcut un album în memoria actorului, în care mai multe persoane publice, vedete care l-au cunoscut au lăsat câte un mesaj.

”Am reușit să adunăm prin bunăvoința familiei și a prietenilor câteva gânduri și fotografii strânse în acest volum omagial. Dumnezeu să te Ierte și să te odihnească în pace, Costine!”, a scris Mara Bănică în descrierea albumului.

Citeste si: Costin Mărculescu: reconstituirea ultimelor zile din viață! E dramatic ce a trăit actorul

Citeste si: Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Citeste si: S-A AFLAT ABIA ACUM! Costin Mărculescu a scos două melodii cu zece zile înainte de a muri! Așa suna glasul lui ultima oară! EXCLUSIV AUDIO!

Mesajul pe care Mara Bănică l-a scris în interiorul albumului ”Parfum de glorie”, alături de alți apropiați ai lui Costin Mărculescu: ”Dragă Costine, tu ai avut trei mari iubiri: scena, Craiova

și viața. Ordinea a fost aleatorie. Să știi că Universitatea a luat titlul anul ăsta! Cred că te-ai uitat la meciuri cu Balaci de acolo, de sus! Îmi lipsești mult, prieten drag. Să ne ții locuri lângă tine, când ne-o veni și nouă timpul”, este mesajul pe care Mara Bănică l-a scris în albumul dedicat lui Costin Mărculescu.

Citeste si: VIDEO| Moartea șocantă a lui Costin Mărculescu. Mărturiile cutremurătoare ale apropiaților: ” A murit de inimă rea!”

Mara Bănică, despre Costin Mărculescu ”A intrat într-o depresie”

Mara Bănică era una dintre persoanele apropiate lui Costin Mărculescu. Cei doi păstrau legătura și chiar s-a spus că probabil ultima persoană cu care ar fi vorbit Costin Mărculescu ar fi fost Mara Bănică.

Moartea lui Costin Mărculescu a fost anunțată în direct într-o emisiune tv, după ce actorul fusese găsit fără suflare în locuință. Murise singur, în urmă cu câteva zile, cauza decesului fiind un infarct.

Citeste si: Costin Mărculescu a fentat moartea în urmă cu 10 ani! Actorul a fost la un pas de deces în timpul unei emisiuni de televiziune!

Mara Bănică a declarat imediat după ce a aflat de moartea prietenului său că se va ocupa de înmormântarea acestuia, așa cum îi ceruse cu câțiva ani în urmă.

Mara Bănică a povestit că actorul a căzut în depresie după ce a suferit pierderi financiare uriașe. ”D upă ce și-a pierdut banii, Costin a intrat într-o depresie din care nu și-a mai revenit niciodată. Am primit acum niște mesaje de la niște prieteni care mă întreabă dacă s-a sinucis. El nu era bine, dar nu s-ar fi sinucis niciodată. Asta o spun clar.(...) La un moment dat mi-a cerut să-l duc mai devreme să vadă fosta lui vilă din Pipera. Lui nu-i făceau bine toate astea. Vila i-a luat-o contabila firmei. Trăia în trecut."  a spus Mara Bănică

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scandalul incredibil dintre Costin Mărculescu și Mara Bănică! Acum îl jelește, dar a spus despre actor că e homosexual și zoofil! Mărculescu i-a făcut Marei plângere penală!

Detalii din ultimii ani de viață ai regretatului actor Costin Mărculescu! La două săptămâni de la moartea lui, fosta iubită rupe tăcerea

Costin Mărculescu a dezvăluit că un artist celebru i-a făcut avansuri sexuale: “Mi-a pus atunci mâna lui peste mâna mea şi m-a invitat acasă la el”

Horoscopul zilnic aduce momente de tensiune. Taurii vor asista la mai multe bârfe fără voia lor

CRESC PENSIILE în România! Au stabilit PROCENTUL EXACT. Se întâmplă de la 1 (Surse)

Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

Mare mișcare pe piața energiei. Ce schimbări vor suferi facturile la energie electrică

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies