Mara Bănică, mesaj uluitor la 40 de zile de la moartea lui Costin Mărculescu ”Să ne ții locuri lângă tine”

Mara Bănică, așa cum a declarat încă de când a aflat de moartea lui Costin Mărculescu, s-a ocupat de înmormântarea acestuia, dar și de parastase.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriere


In articol:

A trecut mai bine de o lună de la moartea lui Costin Mărculescu, iar cu ocazia comemorării a 40 de zile, prietenii au făcut un album în memoria actorului, în care mai multe persoane publice, vedete care l-au cunoscut au lăsat câte un mesaj.

”Am reușit să adunăm prin bunăvoința familiei și a prietenilor câteva gânduri și fotografii strânse în acest volum omagial. Dumnezeu să te Ierte și să te odihnească în pace, Costine!”, a scris Mara Bănică în descrierea albumului.

Citeste si: Costin Mărculescu: reconstituirea ultimelor zile din viață! E dramatic ce a trăit actorul

fara descriere

Citeste si: S-A AFLAT ABIA ACUM! Costin Mărculescu a scos două melodii cu zece zile înainte de a muri! Așa suna glasul lui ultima oară! EXCLUSIV AUDIO!

Mesajul pe care Mara Bănică l-a scris în interiorul albumului ”Parfum de glorie”, alături de alți apropiați ai lui Costin Mărculescu: ”Dragă Costine, tu ai avut trei mari iubiri: scena, Craiova și viața. Ordinea a fost aleatorie. Să știi că Universitatea a luat titlul anul ăsta! Cred că te-ai uitat la meciuri cu Balaci de acolo, de sus! Îmi lipsești mult, prieten drag. Să ne ții locuri lângă tine, când ne-o veni și nouă timpul”, este mesajul pe care Mara Bănică l-a scris în albumul dedicat lui Costin Mărculescu.

Citeste si: VIDEO| Moartea șocantă a lui Costin Mărculescu. Mărturiile cutremurătoare ale apropiaților: ” A murit de inimă rea!”

fara descriere

Mara Bănică, despre Costin Mărculescu ”A intrat într-o depresie”

Mara Bănică era una dintre persoanele apropiate lui Costin Mărculescu. Cei doi păstrau legătura și chiar s-a spus că probabil ultima persoană cu care ar fi vorbit Costin Mărculescu ar fi fost Mara Bănică.

Moartea lui Costin Mărculescu a fost anunțată în direct într-o emisiune tv, după ce actorul fusese găsit fără suflare în locuință. Murise singur, în urmă cu câteva zile, cauza decesului fiind un infarct.

Citeste si: Costin Mărculescu a fentat moartea în urmă cu 10 ani! Actorul a fost la un pas de deces în timpul unei emisiuni de televiziune!

Mara Bănică a declarat imediat după ce a aflat de moartea prietenului său că se va ocupa de înmormântarea acestuia, așa cum îi ceruse cu câțiva ani în urmă.

Mara Bănică a povestit că actorul a căzut în depresie după ce a suferit pierderi financiare uriașe. ”După ce și-a pierdut banii, Costin a intrat într-o depresie din care nu și-a mai revenit niciodată. Am primit acum niște mesaje de la niște prieteni care mă întreabă dacă s-a sinucis. El nu era bine, dar nu s-ar fi sinucis niciodată. Asta o spun clar. (...) La un moment dat mi-a cerut să-l duc mai devreme să vadă fosta lui vilă din Pipera. Lui nu-i făceau bine toate astea. Vila i-a luat-o contabila firmei. Trăia în trecut." a spus Mara Bănică

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate