Fosta iubită a lui Liviu Dragnea va avea un salariu colosal la Bruxelles! Cătălina Ştefănescu va fi consilierul unui europarlamentar!

E clar că fosta iubită a lui Liviu Dragnea va avea un salariu colosal.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că fosta iubită a lui Liviu Dragnea va avea un salariu colosal. Presa a relatat că Liviu Dragnea, care se află în închisoare, unde ispăşeşte condamnarea de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman, ar fi avut o relaţia cu Cătălina Ştefănescu, una din  protejatele sale din PSD, pe care a trimis-o în Camera Deputaţilor la doar 24 de ani. Ulterior, cei doi s-au despărţit, iar Dragnea s-a implicat într-o altă relaţie, cu Irina Tănase. (vezi ce meserie are Liviu Dragnea la închisoare)

Citeste si: Liviu Dragnea, agresat de mai mulți deținuți în pușcărie! Ce a pățit fostul lider PSD la Rahova

Citeste si: Prima reacţie a lui Victor Dăncilă după vestea divorţului de Elena! Fiul Vioricăi Dăncilă şi-a şters contul de pe facebook!

Citeste si: Carmen Dan și-a tras mașină ”de bugetar”! Ministul de Interne are un SUV de peste 40.000 euro

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea va avea un salariu colosal. Cătălina Ştefănescu a fost deputat între 2012 şi 2016

“Elena Cătălina Ștefănescu, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, aflat acum în închisoare, va lucra în Executivul comunitar de la Bruxelles. Fost deputat PSD de Teleorman în perioada 2012-2016, Elena Cătălina Ștefănescu va fi consiliera personală a europarlamentarului PSD Chris Terhes”, a anunțat aktual24.ro. “Elena Cătălina Ștefănescu (30 de ani) s-a aflat pe lista inițială de candidați PSD pentru Parlamentul European, însă dispărut fără nicio explicație”, a relatat site-ul.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate