Fosta soţie a lui Cristi Boureanu şi-a tras iubit! Irina l-a părăsit pe Cristi pentru naşul lor de cununie! FOTO

Prietenii Irinei ştiu că fosta soţie a lui Cristi Boureanu şi-a tras iubit.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că fosta soţie a lui Cristi Boureanu şi-a tras iubit. Afaceristul a divorţat de Irina Boureanu, cu care are o fiică, Ioana, în 2004, despărţirea fiind relatată pe larg în presă. Atunci, Irina Boureanu a fugit cu politicianul Sebastian Vlădescu, care era naşul lor de cununie şi un prieten apropiat al lui Cristi Boureanu!

Citeste si: Cristian Boureanu, alte probleme după ce a fost condamnat: ”Mai am două luni și scap de emoții” EXCLUSIV

Citeste si: Cristian Boureanu, declarație de dragoste pentru Laura Dincă, după ce a fost condamnat la închisoare! EXCLUSIV

Citeste si: Cristian Boureanu a mai pierdut o luptă cu polițiștii de la rutieră! Amendă usturătoare pentru fostul deputat

Fosta soţie a lui Cristi Boureanu şi-a tras iubit. Irina s-a separat repede de Sebastian Vlădescu

Irina s-a măritat cu Vlădescu, dar s-a separat de acesta după câteva luni. Ulterior, nu a mai avut nici o relaţie oficială şi a ieşit din atenţia presei. Nu la fel s-a întâmplat cu Cristi Boureanu, care s-a însurat cu Valentina Pelinel, s-a despărţit de aceasta, pentru ca acum să fie cu fotomodelul Laura Dincă. (vezi cât de bogată este, cu adevărat, Valentina Pelinel)

fara descriere

Fosta soţie a lui Cristi Boureanu şi-a tras iubit: „Frumoşilor, ce bine vă stă împreună!” 

E clar că fosta soţie a lui Cristi Boureanu şi-a tras iubit. Irina formează, de puţin timp, un cuplu cu un bărbat mai tânăr, Andrei. Cei doi au fost într-o vacanţă romantică într-o insulă grecească şi au postat câteva fotografii din călătoria lor. „Frumoşilor, ce bine vă stă împreună!”, au postat amicii celor doi îndrăgostiţi.

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate