Fostul iluzionist Alin Blaine, actual pastor: ”Faci sex când vrea celălalt - asta înseamnă căsătoria”!

Fostul iluzionist Alin Blaine, devenit între timp pastor, a lansat în mediul online o temă de care mulți se feresc: sexul biblic.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Alin Loloș, pe numele lui real, are o părere destul de interesantă despre ce înseamnă sexul din punct de vedere biblic. Fostul iluzionist spune că actul sexual trebuie să se consume doar în timpul căsătoriei iar îndeplinirea lui este o datorie din partea partenerului de viață. De asemenea, sexul oral este permis atât timp cât nu îți jignești partenerul, iar masturbarea este un păcat de moarte.

Citeste si: Fostul iluzionist român, Alin Blaine, slujbă de evanghelizare în Florida! ”Oamenii coborau de pe vasele de croazieră” EXCLUSIV

Citeste si: Fostul iluzionist Alin Blaine, atacat in Statele Unite, in timp ce le predica americanilor cu Biblia in mana! Scandalul a fost aplanat de Politie | EXCLUSI V

Citeste si: Fostul iluzionist Alin Blaine, despre incendiile din Bamboo si Colectiv! "Stiu depravarea de acolo! V-am avertizat ca Dumnezeu va va pedepsi!" VIDEO!

 

  •  ”Când vorbește Pavel – bărbatul că nu se atingă de femeie înainte de căsătorie, e vorba de sex. Nu ai voie să faci sex înainte de căsătorie. Dacă vrei să fii un bun creștin nu te consumi înainte de căsătorie”.
  •  ”Bărbatul trebuie să-și împlinească față de femeie datoria de soț. Dactoria lui este să se culce cu femeia. Datoria femeii e să se culce cu bărbatul. E o datorie pe care tu ți-o asumi în momentul în care te căsătorești. Altfel, pentru ce te-ai mai căsătorit? Tu nu ai dreptul să te abții de la sex, femeie! Mai alex femeie, pentrru că femeia are în special probleme cu asta. Tu, femeie, trebuie să faci sex cu bărbatul tău ori de câte ori vrea el. Tu, bărbate, trebuie să faci sex cu femeia ta ori de câte ori vrea ea”.
    fara descriere
  •  ”În momentul în care ai spus da, i-ai dat celuilalt toată autoritate trupului tău. De aceea, tu nu mai ești aici să decizi pentru trupul tău: fac sex doar dacă am chef! Fac sex doar dacă vreau eu... Nu, e un lucru nebiblic ăsta. Tu faci sex pentru că vrea celălalt – asta înseamnă căsătoria. (...) Abstinența este lucrare satanică”.

”Când te masturbezi, îngerii te văd”

  • ”Unii întreabă dacă am voie sau nu să fac sex oral. Dragilor, eu nu pot să vin să vă spun ce trebuie să faceși și ce nu. Unii sunt liberi să facă asta, unii nu sunt liberi. Dacă am voie s-o sărut pe buze, de ce n-am voie s-o sărut pe umăr? Că tot al ei e umărul. Am înțeles asta. De aceea, repet: stăpân înseamnă stăpân. El stăpânește peste tine, tu faci ceea ce spune. Ea stăpânește peste el, tu faci ceea ce ea spune ea. Tu ești un singur trup cu ea”.
  •  ”Cineva care se masturbează face ceva diferit, ceva anormal, un lucru care nu e biblic. De aceea, masturbarea este turbarea omului. Intră în călduri și se excită singur. Nu e normal să facă asta. Și Dumnezeu, îngerii, se uită în detaliu la ceea ce faci. Tinere, în momentul în care îți dai pantalonii jos în fața calculatorului tău și te masturbezi, toată oștirea cerească te vede. Este scris. Tu îți dai seama că atunci când te masturbezi, îngerii văd? Dacă vine Christos atunci? Te va lua? Dacă mori? Poți să faci infarct, bătăile inimii cresc, e un orgasm mai puternic decât normal, ca și cum ai fugi. Dacă mori în momentul ăla, tu mergi în rai”?
  •  ”Dacă ești căsătorit, nu ai voie să ai orgasm singur, în camera ta sau în baie. Nu tu în America și ea în România! Nu, tu trebuie să-l ai de față cu ea, ea să-l producă prin drăgălășenie, prin frumusețea ei, ea să-și producă orgasmul. Sau el să-ți producă orgasmul prin fgrumuesețea lui și prin drăgălășenia lui, femeie”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate