Fratele lui Alexandru Cumpănaşu s-a dus la shopping cu maşina Poliţiei de Frontieră: ”E sigură și nu are tehnică de ascultare pe ea”

Anul trecut, fratele lui Alexandru Cumpănaşu s-a dus la shopping cu maşina Poliţiei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Puțini știu că Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, are un frate, comisarul-şef Iliuță Cumpănașu, adjunctul şefului Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Timiș. În mai 2018, fratele lui Cumpănaşu a fost protagonistul unui moment controversat. (vezi motivul pentru care soţia lui Cumpănaşu a fost amendată)

Citeste si: Alexandru Cumpănașu a făcut preinfarct! În ce stare se află unchiul Alexandrei Măceșanu

Citeste si: Unchiul Alexandrei susține că Gheorghe Dincă a avut zece complici: „O să facem două expertize”

Citeste si: Adevărul despre relația de rudenie dintre Alexandru Cumpănașu și Alexandra Măceșanu! Toată lumea crede că el este unchiul ei

Fratele lui Alexandru Cumpănaşu s-a dus la shopping cu maşina Poliţiei: "A fost fotografiat de către un subaltern" 

“Adjunctul șefului Poliției de Frontieră Timișoara a fost fotografiat de către un subaltern, în timp de folosea mașina de serviciu pentru a-și transporta obișnuitele cumpărături făcute la un hipermarket din oraș.”, a relatat Cotidianul. „Comisarul șef de poliție, Iliuță Cumpănașu, a făcut o adevărată pasiune pentru autoturismul, marca  Audi, cu numărul de înmatriculare TM-68-ZWN, aflat în dotarea Poliției de Frontieră Timișoara. Deși în declarația sa de avere e menționat faptul că deține două autoturisme, un BMV și un Volkswagen Passat, Cumpănașu folosește mașina unității ca să meargă cu ea la shopping”, s-a mai scris despre fratele lui Cumpănaşu.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate