Fulgy, gest controversat! A dat foc unei banconte de 100 de lei și totul a fost filmat: „Îl las să ardă...”

Fiul Clejanilor șochează din nou! După ce a dispărut din atenția publică pentru câteva săptămâni, Fulgy s-a filmat făcând un gest controversat.

Fulgy
Fulgy [Sursa foto: Captură video ]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Fiul Clejanilor s-a aflat timp de mai multe săptămâni în prim-plan, într-un scandal de zile mari. El a fost prins de polițiști conducând sub influența substanțelor stupefiante, iar mai api s-a dezvlănțuit pe rețelele de socializare. Acesta a făcut mai multe afirmații absolut șocante despre mai multe nume sonore din showbiz-ul autohton și chiar a ajuns să amenințe  diverse personalități, printre aceste persoane s-ar fi aflat chiar și sora lui vitregă. 

O perioadă a dispărut complet din atenția publică. S-a zvonit că ar fi fost internat la un centru de reabilitare, însă el spune că ar fi meditat singur, în propria locuință. De câteva zile, Fulgy a deveneit, din nou, activ pe rețelele de socializare, iar comportamentul său din ultimul videoclip este destul de controversat. Iată ce a făcut fiul Clejanilor cu propriii bani. 

Fulgy a dat foc la o bancnotă de 100 de lei 

Recent, fiul Clejanilor s-a filmat în direct pe Youtube dintr-un restaurant. După zeci de minute în care a vorbit cu urmăritorii săi, Fulgy a recurs la un gest incredibil. El a vrut să vadă cine îi este aproape și îi va trimite o sumă de bani, după ce a luat bricheta și a dat foc unai banconte de 100 de lei.

Citeste si: Ioniță și Viorica de la Clejani divorțează? Primele declarații ale artistului: „Suntem triști...”

De asemenea, el a mai făcut acest gest pentru a le demonstra urmăritorilor săi că pentru el banii nu sunt importanți și că are din belșug, ba chiar își permite să le ofere oamenilor străzii și câte două sute de lei. 

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

„Deși sunt într-un restaurant public, vreau să văd și eu cine îmi trimite și mie… Uite, vreau să văd cine îmi trimite și mie atât cât dau eu foc acum.

Cine îmi trimite și mie atât? Sunt la restaurant, îl las să ardă (n.r.: milionul pe care îl ține în mâna stângă).

Sunt la restaurant și e pe dos. Bancnota asta, gata cu ea. Miroase urât și nu vreau să supăr lumea, să deranjez. Dar bancnota asta, gata, nu mai e. Vreau să îmi dați și mie un milion care vă simțiți în stare. Nu vreau să deranjez lumea pe aici, pe la restaurantul meu. 

Citeste si: Fulgy, prima reacție după ce a fost reclamat la Poliție de Ioniță de la Clejani: „Tatăl meu mă...”

Uite ce înseamnă banii pentru mine, oameni buni! Iar bani mulți… eu nu umblu cu bani mulți la mine, că am pe card bani mulți. Uitați ce înseamnă banii pentru mine. Așa că 260 de lei ai voștri nu mă încântă. O să donez bani, eu donez banii! Eu dau la cerșetori câte un milion-două. Ăștia… la scrumieră cu ei. Am bani pe card eu, nu umblu cu bani cash”, a declarat Fulgy pe contul său de Youtube. 

Gestul său ar putea fi sancționat de oamenii legii, deorece banii sunt proprietatea Băncii Naționale a României. 

„Art. 253: Distrugerea: 

(1)Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
(2)Distrugerea unui înscris sub semnătură privată, care aparţine în tot sau în parte altei persoane şi serveşte la dovedirea unui drept de natură patrimonială, dacă prin aceasta s-a produs o pagubă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
(21)Distrugerea unui dispozitiv electronic de supraveghere folosit pentru monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare sau execuţional penale se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
(la data 21-mai-2021 Art. 253, alin. (2) din partea II, titlul II, capitolul V completat de Art. 42, punctul 1. din titlul II din Legea 146/2021)
(3)Dacă fapta prevăzută în alin. (1) priveşte bunuri care fac parte din patrimoniul cultural, pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani.
(4)Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun, săvârşită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc şi dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.
(5)Dispoziţiile prevăzute în alin. (3) şi alin. (4) se aplică chiar dacă bunul aparţine făptuitorului.
(6)Pentru faptele prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
(7)Tentativa faptelor prevăzute în alin. (3) şi alin. (4) se pedepseşte”, potrivit Codului Penal. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fulgy s-a ales cu un nou dosar penal. Fiul Clejanilor a fost filmat conducând fără permis

Fulgy și Yoannes, ceartă în plină stradă! Ce s-a întâmplat între cei doi: „M-a bruscat!”

Fulgy, fiul Clejanilor, neagă că a fost internat: "Am stat acasă, am meditat"

Zodiile care vor face mulți bani în această vară

Mirela Vaida surprinde din nou! A fost show total. Totul s-a întâmplat în direct

BOMBĂ! Simona Halep îl distruge pe Ion Țiriac! De ce nu l-a invitat la nunta ei și cine i-a fost NAȘ! Lovitură TOTALĂ

A luat naștere imposibila alianță dintre PNL și PSD. Cetățenii sunt cei care vor suferi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies