Gabriel Cotabiță reacționează după ce s-a spus că Alina, soția lui cu 30 de ani mai tânără, este cu el din interes: „Toată lumea a zis”

În urmă cu cinci ani, artistul și-a unit destinul în fața lui Dumnezeu cu iubita lui care este cu mult mai mică decât el.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Imediat după ce Gabriel Cotabiță a anunțat că este într-o relație și că iubește din nou, toți ochii au fost ațintiți asupra sa și asupra partenerei sale de viață. După ce s-a aflat că Alina, tânăra care i-a furat inima renumitului artist, este cu 30 de ani mai mică decât el, au început și speculațiile.

Gurile rele au grăit faptul că blondina ar fi cu Gabriel Cotabiță nu din dragoste pentru el, ci pentru banii sau pentru faima sa. Pentru a pune capăt oricărui fel de zvon, solistul a dezvăluit cum a cunoscut-o pe actuala lui soție, iar povestea este parcă desprinsă dintr-un veritabil film de dragoste! Iată toate detaliile! 

Gabriel Cotabiță și Alina

Gabriel Cotabiță și Alina

Cum a cunoscut-o Gabriel Cotabiță pe Alina, actuala lui soție 

Mâna destinului i-a adus împreună într-o conjunctură cu totul aparte. Mama Alinei a fost și încă este o fană înfocată a lui Gabriel Cotabiță. În urmă cu ani buni, aceasta a mers la unul dintre concertele artistului, iar Alina a venit să o ducă pe mama ei acasă după ce spectacolul s-a încheiat. Nici nu știa la acea vreme cine este artistul și nici nu bănuia că avea să-i devină partener de viață.

Gabriel Cotabiță s-a îndrăgostit iremediabil de ea, căci spune el, tânăra a făcut pentru el mai multe decât orice altă femeie care a intrat până acum în viața lui. 

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Citeste si: Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce a fost externat din spital: "Sunt viu!"

„Alina a ajuns la spectacole pentru că maică-sa a luat-o pe ea la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu știa cine sunt (n.r. actuala soție). Ea a reușit să facă pentru mine niște lucruri pe care foarte puține femei le-au făcut în viața asta pentru mine. Și-a câștigat locul, pe care oricum nu și-l dorea”, a declarat Gabriel Cotabiță pentru Antena 3. 

Gabriel Cotabiță și Alina

Gabriel Cotabiță și Alina

Gabriel Cotabiță: „ Toată lumea a zis că este din interes”

Pentru că între cei doi există o diferență de vârstă considerabilă, nu a durat mult până să apară și primele bârfe legate de „adevăratele” intenții ale Alinei. Gurile rele au spus că aceasta ar fi cu Gabriel Cotabiță din cu totul alte motive decât din iubire. Nimic mai fals, o spune tăios chiar artistul, care este convins că a luat cea mai bună decizie atunci când s-a însurat cu Alina. Relația lor este bazată pe sentimente puternice, sincere și reciproce! 

Citeste si: Gabriel Cotabiță, prima apariție la TV, după externare. Solistul rupe tăcerea despre diagnosticul pus de medici: "Dacă era atac cerebral, nu mai eram aici"

„Atunci când i-am zis ”N-ar fi bine să ne căsătorim?”, a zis ”Tu ești serios? Sigur ți-ai revenit?”. Toată lumea a zis că este din interes. În niciun fel. Ea este o femeie care mă iubește și eu o iubesc foarte mult pe ea. Am avut noroc și am noroc în continuare. Fetele sunt bune prietene (n.r. cu soția). Au fost cu ea în vacanță”, a mai spus renumitul artist pentru sursa citată anterior. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriel Cotabiță, diagnostic uluitor din partea medicilor. Cum se simte acum artistul, după mai multe zile de internare? "A ajuns la spital cu simptome de..."

Cum se simte Gabriel Cotabiță la 6 ani de la infarct? Va mai putea urca solistul pe scenă? "Așa s-a întâmplat, așa a fost să fie"

Gabriel Cotabiță, declarații uluitoare după ce s-a vindecat de coronavirus! "Nu-mi explic fenomenul..."

Laurenţiu Reghecampf, criticat de fosta soţie: „Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui”

Bomba zilei despre Certificatul Verde. Rafila a spus când se renunță la el. Se dă lege

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Șoc la Kanal D. A văzut moartea cu ochii. Doar un miracol a salvat-o de la o tragedie

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies