Gabriel Tamaș, scandal uriaș după anunțarea divorțului! Fotbalistul le datorează bani colegilor de echipă de echipă! Suma restantă este extrem de mare EXCLUSIV

După problemele din ultima vreme, Gabriel Tamaș se confruntă și cu alte acuzații, destul de grave

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Problemele se țin lanț de Gabriel Tamaș în ultima vreme! Fotbalistul a plecat de la echipa sa de club, Hapoel Haifa, iar, în viața persoanală, se se vorbește tot mai mult despre divorțul de nevasta lui.

”Ioana Tamaș, soția fundașului, ar fi pus piciorul în prag și pare decisă să pună capăt mariajului. După toate aparențele, ultima experiență bahică a sportivului i-ar fi pus capac Ioanei, care ar fi decis să-l părăsească pe Gabi. Surse din anturajul celor doi vehiculează, de altfel, ideea că divorțul nu mai poate fi evitat”, a scris cancan.ro, care a mai specificat și faptul că informațiile s-au bazat și pe declarațiiile femeii din momentul în care a fost întrebată unde se afla jucătorul în momentul în care oficialii clubului israelian îl căutau înebuniți. ”Habar nu am unde este! De unde să știu? Sunt cumva mă-sa?!”, au fost cuvintele nevestei fostului internațional.

Citeste si: Adolescenta dispărută din Caracal avea mii de urmăritori în mediul virtual! Alexandra Măceșanu era foarte talentată la dansuri populare FOTO

Citeste si: Ce spune un fost polițist judiciar despre cazul fetelor dispărute din Caracal: „Putem avea de-a face cu un „Ted Bundy de România”

Citeste si: Roxana Ionescu a pierdut sarcina! Primele declarații: "Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău"

Contactat de reporterii site-ului nostru, fotbalistul a declarat, în premieră pentru WOWbiz.ro, ce consideră el pe marginea acestui subiect, scurt și la obiect. ”Nu mă interesează nimic din ce se spune despre viața mea privată în acest moment! Important pentru mine, acum, este doar fotbalul și cariera mea. Atât! Vom vedea pe urmă ce se întâmplă și pe alte planuri”, a declarat Tamaș.

fara descriere

Gabriel Tamaș are datorii la colegii de echipă!? Despre ce sume este vorba

Pe de altă parte, un nou scandal îl are acum în prim plan pe fostul internațional. Presa din Israel a dezvăluit cu ce probleme personale se confruntă acesta de ceva vreme. Concret, ziariștii de la Colbo au anunțat că Gabriel Tamaș are datorii la foștii colegii de echipă, și nu una oarecare ci 100.000 de shekeli (n.r. aproximativ 25.500 de euro). Banii ar fi fost ceruți cu împrumut de fotbalist după ce a fost prins beat la volan și a fost pus să facă muncă îl folosul comunității. În acea perioadă, el a avut probleme finaciare, și cum clubul nu l-a plătit, el ar fi apelat la două persoane, un ex-jucător și un alt personaj din oraș. În situația dată, reprezentanții echipei Hapoel Haifa au spus că nu se bagă în această problemă, iar cei despre care se zice că ar fi fost păgubiți s-au resemnat și nu se așteaptă să primească nimic înapoi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate