Roxana Ionescu a pierdut sarcina! Primele declarații: "Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău"

Roxana Ionescu a pierdut sarcina. Fosta vedetă de televiziune era gravidă în șapte luni

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Deși anul acesta trebuia să fie cel mai important an din viața lor, Roxana Ionescu și logodnicul său, Tinu Vidaicu, trec printr-o dramă greu de închipuit.

Fosta prezentatoare TV a pierdut sarcina. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru toți cei apropiați lor. Tinu Vidaicu a explicat ce s-a întâmplat.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu.

Citeste si: Crimele de la Caracal. E incredibil ce au găsit criminaliștii acasă la Gheorghe Dincă

Citeste si: Imagini greu de privit! Mama uneia dintre fetele ucise din Caracal, în fața casei criminalului: „Îl omor cu mâinile mele”

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupa, de fapt, Gheorghe Dincă, presupusul criminal de la Caracal: "Soția lui a venit din Italia, săptămâna trecută, a bătut-o, nici nu a lăsat-o să intre în curte"

Roxana urma să nască în luna octombrie

 

În urmă cu câteva zile, Roxana postase o imagine în care nu i se mai vedea burtica de gravidă, iar fanii acesteia începuse să se întrebe ce s-a întâmplat.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roxana Ionescu (@roxanaelenaionescu) on

Ce spunea Roxana Ionescu, despre sarcină

În primul ei interviu, după ce anunțase că așteaptă un copil, Roxana Ionescu vorbea cu entuziasm despre nașterea care urma să aibă loc în luna octombrie.

„Este cel mai frumos lucru după ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul ăsta a început în forţă şi o să se termine la fel pentru că în octombrie este data în care vom face cunoştinţă cu bebe. După care, la anul vor fi toate cele, nunta... Nu fac nunta anul acesta”, a declarat Roxana Ionescu imediat ce a aflat că va deveni mamă pentru prima dată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate