Gabriela Cristea, mămică cu normă întreagă la plajă! VIDEO EXCLUSIV

Vedete

Gabriela Cristea, mămică cu normă întreagă la plajă! VIDEO EXCLUSIV

Gabriela Cristea, mămică cu normă întreagă la plajă. Bruneta arată spectaculos la 45 de ani, după ce a născut doi copii!

Gabriela Cristea, mămică cu normă întreagă la plajă! Frumoasa brunetă a plecat la mare cu cele două fetițe și soțul artist, Tavi Clonda. Într-o formă excelentă, după ce a slăbit spectaculos, bruneta s-a dovedit a fi extrem de energică, reușind cu succes să se împartă între cele două fetițe ale ei.

Nu știm dacă a venit "dotată" din București sau le-a cumpărat de la mare, cert este că Gabi Cristea a adus la plajă o grămadă de jucării pentru cele mici, transformând zona din fața sezlongurilor în veritabil loc de joacă.

Imaginile surprinse pe plaja din Mamaia de paparazzi WOWbiz.ro sunt absolut încântătoare și vă invităm să le urmăriți!

 

Gabriela Cristea, de nerecunoscut. Cum a reușit să slăbească 25 kg! Ce dietă minune a urmat vedeta!

Gabriela Cristea, de nerecunoscut. Cum a reușit să slăbeacă 25 kg! Cea care o ajută cu o dietă minune este o nutriționistă celebră: dr. Vera Daghie.

Perioada pandemiei de coronavirus a făcut minuni pentru Gabriela Cristea. Fosta prezentatoare TV a reușit să arate miraculos în ultima vreme, după ce sarcinile au făcut-o să devină destul de... rotunjioară!!! Se poate spune că azi a ajuns la silueta de altădată, din anii în care debuta pe micul ecran.

 

Citeste si: Gabriela Cristea, momente cumplite alături de fetița ei. ”Până la 04:00 am stat cu Iris în brațe”

Citeste si: Gabriela Cristea s-a fotografiat la piscină. Cum arată vedeta în costum de baie, după ce a slăbit 25 de kilograme?

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: VIDEO "Vă rog să coborâți sau scoateți rampa!". O tânără cu dizabilităţi, umilită de un şofer RAT Craiova. S-a deschis o anchetă- radioimpuls.ro

În cea de a doua sarcină, Gabriela Cristea a luat serios în greutate, mai mult, nici nu prea reușise să se echilibreze deloc după prima naștere. Drept dovadă, ea avea să renunțe la toate hainele slim și a ales să se îmbrace mai mereu ca o graviduță, chiar și când devenise mămică.  ”Asta este situația, dar nu disper, sănătatea fetițelor și a mea este cea mai importantă. În plus, nimic nu mai contează atunci când aduci pe lume niște îngerași”,  spunea, la vremea respectivă, doamna Clonda.

 

Gabriela Cristea a apelat la celebrul medic nutriționist Vera Daghie, iar acum, arată ca o divă

Gabriela Cristea, de nerecunoscut. A slăbit 25 de kilograme!  De o bună bucată de vreme, Gabriela a apelat iar la o veche prietenă, celebrul medic nutriționist Vera Daghie, cea care avea să îi recomande o dietă personalizată, care are rezultate miraculoase! De patru luni, vedeta s-a pus serios pe treabă, și cu o cură de slăbire și puțin sport (nu este vorba de sală, ci de a sta cu fetițele), acum, ea se prezintă în public ca o divă, deși a împlinit 45 de ani!

Citeste continuarea articolului AICI.