Gabriela Firea a spus cum se simte la trei săptămâni după ultima operație ”Mi se pare de un cinism înfiorător”

Gabriela Firea a trecut printr-o perioadă critică, a suferit mai multe operații și spune că ”a văzut moartea cu ochii”

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Invitată la ”Marius Tucă Show”, emisiune difuzată de Mediafax, Gabriela Firea a povestit momentele critice prin care a trecut, dar și cum se simte acum la trei săptămâni după ultima operație.

”Sunt un om operat de trei săptămâni. Sunt bine acum. A fost ultima intervenție. Organismul și-a revenit și am început să introduc în alimentație mâncare normală. Pot spune că am văzut moartea cu ochii”, a povestit Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei a făcut și o mărturisire apropo de faptul că a descoperit că în jurul ei sunt oameni care-i vor răul. ”Au fost persoane din apropierea mea care s-au dus și în zona medicală ca să afle cât de gravă e situația și dacă pot fi scoasă din joc pe acest motiv. Mi se pare de un cinism îngrozitor”, a povestit Firea, fără să vrea să dea mai multe amănunte despre acele persoane.

Citeste si: Gabriela Firea, adevărul despre plecarea ei din presă ”A fost neplăcut” Cine a dat-o afară

Citeste si: Gabriela Firea, despre candidatura la prezidențiale: „Vin deschisă la discuții”

Citeste si: Florentin Pandele, mesaj emoționant pentru soția sa, Gabriela Firea

fara descriere

Gabriela Firea, la trei săptămâni după ultima operație! A avut o sârmă în colon

În 29 iunie, Gabriela Firea anunţa că a trecut cu bine de ultima intervenţie chirurgicală pentru remedierea unei afecţiuni a colonului, că totul a decurs fără niciun fel de complicaţii. Asta după ce, în ultimele luni, primarul general al Capitalei a trecut prin mai multe operații din cauza problemelor descoperite la colon.

"În decembrie a avut o intervenție chirurgicală de urgență (n.r. Gabriela Firea), în ianuarie încă o intervenție chirurgicală unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 cm în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenție chirugicală, care ne-a dărâmat pe toți, numai pe ea nu. Eu cred că fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama că sunt foarte slab și m-am întors pentru a nu știu câta oară cu fața la Dumnezeu”, povestea Florintin Pandele, soțul Gabrielei Firea, în urmă cu câteva luni despre problemele de sănătate ale primarului general al Capitalei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate