Gabriela Firea, anunț de ultim moment! Bucureștenii vor putea fi testați împotriva coronvirus începând cu această săptămână

Gabriela Firea a anunțat în carul unei emisiuni că zeci de mii de bucureșteni vor fi testați împotriva coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

 Bucureștenii vor putea fi testați împotriva coronvirus începând cu această săptămână
Bucureștenii vor putea fi testați împotriva coronvirus începând cu această săptămână


In articol:

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a discutat în cadrul unei emisiuni, luni, 18 mai, despre necesitatea testării populației împotriva coronavirus, înainte ca aceasta să se întoarcă la muncă. 

Citeste si: Orban: „Dacă nu respecţi regulile de protejare devii un factor de risc şi un astfel de comportament trebuie sancţionat”

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Gabriela Firea, anunț de ultim moment! Bucureștenii vor putea fi testați împotriva coronvirus începând cu această săptămână

Gabriela Firea a explicat pe larg în ce constă această testare împotriva coronaviruslui. Primarul general al Capiatalei a precizat că sunt două modalități prin care bucureștenii ar putea fi testați împotriva coronavirus. 

Citeste si: Cele şapte cadre medicale de la SJU Buzău confirmate cu coronavirus, transferate la spital în Bucureşti

„A venit momentul, pentru că acum o lună ni s-a spus că nu e momentul, eu cred că a venit momentul să redeschidem economia, sa ajungem cât de cât la o viață normală în condițiile unei pandemii, dar acest lucru nu îl putem face profesionist și bazându-ne pe rezultate științifice, decât testând.

Citeste si: Se anunță o nouă nuntă în showbiz! Lora și Ionuț Ghenu au dat vestea, chiar din Bali: „Facem și nuntă și copil...”

La sfârșitul acestei săptămâni, noi vom demara ambele tipuri de testări în muncicipiul București, cu toate blocajele, cu toate sincopele, cu toate discuțiile neprincipiale care au avut loc în spațiul public încă de acum o lună, și anume: testarea de tip antigen, cu aparate Real Time PCR și cu teste normale, nu rapide, care au fost contestate și despre care se spune că dau erori, pentru 11.000 de bucureșteni care se înscriu voluntar pe o platformă pe care o vom anunța în câteva zile și care cel mai probabil se va numi ”Testăm pentru bucurești” – și cealaltă parte a programului de testare, inițiată de Institutul Matei Balș prin care dorim să testăm cu teste de tip anticorpi, 10.500 de bucureșteni care au fost selectați într-un eșantion de către experții de la Institutul de Sănătate Publică și prin intermediul cărora vom afla cum a circulat virusul în municipiul București, cam ce procent de persoane au fost deja infectate și nu au știut pentru că nu au avut simptome și care este gradul de imunizare în masă în cea mai mare colectivitate din România”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mircea Badea îl face praf pe Mihai Bendeac, după ce a dezvăluit că a avut coronavirus: „O strategie de succes. Și eu am avut holeră și ebola. De două ori”

Soția lui Ștefan Stan este însărcinată! Anunțul făcut în direct

Susțin că nu se mai iubesc, dar uite ce face Andreea Bălan când George Burcea își vizitează fetițele. La asta nu te-ai fi așteptat

„Se dau bani să se scrie că unii au murit de COVID!“. Acuzații grave făcute la o emisiune de televiziune din România

Bogdan Drăghici - Asociația TATA, scos din închisoare și plasat în arest la domiciliu! Celebrul avocat e acuzat că și-a abuzat fiica vitregă! EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies