Gabriela Firea, mesaj dur cu doar câteva zile înainte de începerea anului școlar: "Haos! Nici profesorii și nici părinții nu știu cum va începe școala"

Gabrilea Firea a transmis un mesaj dur pe pagina sa de socializare, cu doar câteva zile înainte de începerea școlii.

Gabriela Firea
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Gabriela Firea a lansat un atac dur pe pagina sa de socializare. Fostul edil al Capitalei le cere miniștrilor testarea periodică gratuită a tuturor profesorilor, indiferent dacă sunt vaccinați sau nevaccinați, dar și testarea periodică a elevilor, cu teste noninvazive și izolarea doar a elevilor contaminați. 

Gabriela Firea, mesaj dur cu doar câteva zile înainte de a începe școala

Mai sunt doar câteva zile până la începerea noului an școlar, iar primele critici au apărut deja despre modul în care se va desfășura acesta. 

Gabriela Firea a transmis un mesaj dur pe pagina sa de Facebook și cere miniștirlor testarea periodică gratuită atât a profesorilor, vaccinați sau nevaccinați, dar și izolarea doar a elevilor contaminați. 

Citeste si: Gabriela Firea, val nou de acuze asupra capacității lui Nicușor Dan de a conduce Bucureștiul! Consilierul primarului a picat examenul pentru postul de director adjunct al Administrației Munincipale pentru Consolidare.

"Haos în privinta începerii noului an școlar! Declarațiile contradictorii ale celor de la putere, lipsa de pregătirea a școlilor, incertitudinea cu privire la participarea fizică la cursuri sau la învățământul online, au creat din nou degringoladā, ca și anul trecut, cu mai puțin de două săptămâni înainte de începerea noului an școlar.

În acest moment nici profesorii și nici părinții nu știu cum va începe școala și, mai ales, cum va continua.

Citeste si: Ionuț Cercel, devastat la priveghiul tatălui său. Ce a strigat în fața tuturor- bzi.ro

Nu știu dacă elevii vor primi măști gratuit și dacă purtarea lor va fi obligatorie sau doar ,,recomandată puternic”; dacă sunt admise doar măștile chirurgicale sau e voie și cu cele textile.

Nu știu dacă se va impune testarea periodică a cadrelor didactice nevaccinate, pe banii lor, pentru că ministrul Educației afirmă că nu este constituțională o astfel de măsură, în timp ce ministrul Sănătății susține contrariul.

"Nu știu cum se vor desfășura în noul an școlar cursurile online"

Nu știu de ce nu se impune și testarea periodică a profesorilor vaccinați, în condițiile în care aceștia se pot infecta și pot răspândi boala mult mai ușor decât cei nevaccinați, pentru că vaccinul îi face să fie asimptomatici, deci vor interacționa cu elevii

fără să se știe că sunt infectați.

Nu știu dacă elevii vor fi testați sau vor fi trimiși acasă în momentul în care în școală se înregistrează cazuri covid, pentru că, după un an de negocieri între cele două ministere nu s-a ajuns la un acord privind testarea copiilor cu testele nonivazive.

Gabriela Firea

Nu știu dacă trebuie să pregătească copiii pentru un an de învățământ cu prezență în școli, sau doar pentru o lună și apoi să-i pregătească pentru cursurile on-line anunțate de ministrul Cîmpeanu.

Nu știu cum se vor desfășura în noul an școlar cursurile online, în condițiile în care sutele de mii de tablete promise în 2020 nu au mai ajuns niciodată la elevi ori la profesori, în condițiile în care ministrul Cîmpeanu afirmă că mii de profesori sunt nepregătiți pentru acest tip de predare și în condițiile în care, după un an jumătate de la declanșarea pandemiei, sunt sute de mii de elevi care nu au acces la internet.

Citeste si: Gabriela Firea, dezvăluirile momentului! A fost sau nu amanta lui Călin Popescu Tăriceanu?

o PSD le cere celor doi miniștri de la Educație și de la Sănătate să ajungă de urgență la un acord care să permită deschiderea și desfășurarea noului an școlar cu prezență fizică, în condiții de siguranță.

Măsurile pe care cei doi miniștri trebuie să le adopte rapid sunt cele legate de:

• testarea periodică gratuită a tuturor profesorilor, indiferent dacă sunt vaccinați sau nevaccinați

• testarea periodică a elevilor, cu teste noninvazive și izolarea doar a elevilor contaminați.

Ambele măsuri și-au dovedit deja eficiența fiind reluate în acest an după ce au fost aplicate cu succes, încă din anul școlar care a trecut, în mai multe țări ale Uniunii Europene", este mesajul scris de fostul Primar General al Capitalei.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Firea, un nou val de atacuri la adresa lui Nicușor Dan: ”Nimic nu se face în București”

Gabriela Firea aruncă ”bomba”: Bucureștenii care vor la iarnă apă caldă și căldură vor mai aștepta câțiva ani buni

Gabriela Firea, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, declarații în premieră! “Este stăpânul inimii mele!”

Horoscop 19 Septembrie 2021: Taurii au parte de surprize plăcute, Leii vor avea o zi plină de peripeții

Germania trimite o undă de șoc la nivel mondial! Este cea mai mare revoluție industrială din ultimul secol

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

Istoria văzută prin ochii unui ziarist. Legionari și comuniști, luptele cu Ion Iliescu, Virgil Măgureanu și Traian Băsescu

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies