Gestul emoţionant făcut de Ionuţ Jaguarul pentru fetiţa jandarmeritei ucise pe trecerea de pietoni! Ce a făcut fostul ”războinic” imediat după întoarcerea de la Exatlon!

Ionuţ Sugacevschi este mereu alături de persoanele aflate în situaţii grave!

Autor: C.I.

Întors în ţară din Republica Dominicană, Ionuţ Jaguarul a fost impresionat de cazul fetiţei jandarmeriţei ucise pe trecerea de pietoni şi a făcut un gest surprinzător!

La mijlocul lunii noiembrie, România a fost zgduită de o ştire tragică! O femeie jandarm din Suceava a fost omorâtă pe trecerea de pietoni, exact când se pregătea să traverseze cu fetiţa ei, în vârstă de doi ani, o stradă din oraş! Micuţa a fost şi ea rănită alături şi acum are leziuni cerebrale extrem de grave, fapt ce necesită un tratament special

Fetiţa se află este în acest moment într-o stare de semicomă. Respiră singură şi deschide ochii, dar nu dă semne că înţelege ce se petrece în jurul ei. (intră să vezi ce a scris Ionuţ Jaguarul despre finaliştii de la Exatlon sezonul 2)

Ionuţ Jaguarul a fost impresionat de cazul fetiţei jandarmeriţei ucise pe trecerea de pietoni! Ce a postat pe adresa lui de socializare

”Nu este conştientă, leziunile cerebrale sunt extrem de grave. Nu mai este în comă profundă, este într-o stare de semicomă. Nu avem un verdict concret”, a spus tatăl fetiţei în presă, apoi a mai explicat că micuţa se confruntă cu mari probleme respiratorii, de aceea este nevoie acum de sprijin financiar ca să poată continua tratamentul!

 

Ca şi alţi români, Ionuţ Jaguarul a fost impresionat de cazul fetiţei jandarmeriţei ucise pe trecerea de pietoni în urmă cu cinci săptămâni. Astfel, la întoarcerea de la Exatlon, el a ţinut să posteze pe adresa lui de socializare, unde are foarte mulţi urmăritori, un mesaj cu starea în care se află copila! Mai mult, apropiaţii fostului ”războinic” susţin că el chiar le-a vorbit prietenilor mai înstăriţi să dea o mână de ajutor în acest caz! Un gest frumos făcut de el, în condiţiile în care nu este singular.

De multe ori, Ionuţ a venit în sprijinul persoanelor cu probleme de sănătate sau cu lipsuri financiare!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doctorul Cristian Andrei, despre fosta Faimoasă Monica Roşu: ”Are o educaţie slabă”. Ce spune despre conflictul cu Ionuţ Jaguarul

Surpriză uriaşă! Ce spune Mariana de la Exatlon despre Ionuţ "Jaguarul", fostul ei coechipier. "Nu trebuie să-şi bată capul"

Război total! Iubitul Monicăi Roşu îi dă o replică usturătoare lui Ionuţ Jaguarul după atacurile acestuia la adresa ”faimoasei”! ”Este într-o eroare şi trăieşte încă în sezonul...

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

TRAGEDIE cumplită în politică! S-a stins din viaţă chiar ieri. Acum au făcut anunțul teribil

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies