Gestul emoționant făcut de pompierii din Suceava în noaptea de Înviere: "Cea mai frumoasă urare de Paște"

Gestul emoționant făcut de pompierii din Suceava în noaptea de Înviere: "Cea mai frumoasă urare de Paște"

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Noaptea de Înviere. Pompierii din Rădăuți, Suceava, cel mai afectat județ de infectarea cu coronavirus, s-au mobilizat și au făcut un gest plin de admirație în noaptea sfântă.
În semn de solidaritate cu românii nevoiți să stea în case sau care trec prin situații neplăcute cauzate de pandemie, pompierii au lăsat un mesaj care i-a atins pe mulți la inimi.

Citeste si: În plină pandemie, o bătrână de 73 de ani a sunat la 112 de foame. Reacția autorităților

 

Pompierii din Detașamentul Răsăuți au creat o urare de Paște inedită. Cu ajutorul lumânărilor și a furtunurilor de apă ei au ”desenat” un mesaj pentru toți românii: Hristos a Înviat!

”Noi, cei din linia întâi, vă urăm Sărbători Liniștite! Hristos a Înviat!”, și-au însoțit ei imaginile.

Nelu Tataru, declaratii despre masurile care se pregatesc in Romania dupa Paste

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, că noaptea de Înviere a fost ”liniştită”, iar majoritatea românilor au înţeles mesajul de a rămâne acasă în izolare.

”A fost o noapte de suflet, o noapte în care fiecare dintre noi am avut speranţă”, a spus ministrul Sănătăţii, precizând că, de modul în care se respectă regulile, depinde viitorul acestei pandemii.

Citeste si: Dan Puric, declaratii scandaloase la TV in noaptea de Inviere: "La Colectiv, haimanalele alea..."

 

”Majoritatea românilor au înţeles mesajul, iar Noaptea de Înviere a fost o noapte liniştită, o noapte de suflet, o noapte în care fiecare dintre noi am avut speranţă. Au fost şi comunităţi, cum aţi arătat şi dumneavoastră, unde lumea a înţeles într-un alt mod să respecte regulile. Ţin să menţionez că, în funcţie de respectarea acestor reguli, vom avea şi viitorul acestei pandemii. Un viitor care poate însemna un vârf lent, cum spuneam, pe care o să îl vedem la 7 – 10 zile după Sărbătorile Pascale, sau poate fi un vârf ascuţit, care se poate prelungi, cu o creştere a numărului de cazuri spre 15.000 şi chiar mai mult. În aceste condiţii, fiecare localitate, mă repet, va fi evaluată şi se vor lua măsurile necesare”, a declarat, duminică, Nelu Tătaru, la B1 TV.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate