Gestul făcut de Antonia în memoria Alexandrei Măceșanu, tânăra din Caracal răpită și ucisă de Gheorghe Dincă

Antonia a făcut un gest frumos în memoria Alexandrei Măceșanu, tânăra din Caracal care a fost răpită și ucisă cu bestialitate.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Antonia a făcut un gest solidar față de Alexandra Măceșanu, tânăra din Caracal care a fost ucisă cu bestialitate de către Gheorghe Dincă.

Pe poza emoționantă postată de cunoscuta cântăreață, aceasta a scris două mesaje clare: “#EuSuntAlexandra” și “Stop incompetenței”. Vedeta a mai urcat pe Instastory și o imagine cu femei întinse în fața Ministerului de Interne, care au participat la protestul simbolic care a avut loc ieri.

Citeste si: Ultim moment. Criminalului din Caracal i s-a făcut rău în arestul IPJ! Ce a mărturisit întrece orice imaginație

Citeste si: Detaliul care a îngrozit lumea! De ce are criminalul din Caracal are gura plină cu sânge

fara descriere

Citeste si: Ultimă oră! S-a aflat unde e trupul Alexandrei Măceșanu, fata din Caracal care a fost răpită și ucisă

Voltaj a dedicat o melodie

Solistul cunoscutei formații a declarat: “Vrem să cântăm această piesă în memoria Alexandrei, de doar 15 ani, care nu mai departe de ieri dimineaţă (n.r: vineri) şi-a pierdut viaţa aşteptând ca autorităţile statului în care ea avea mare încredere să intervină. Ştiţi foarte bine că a durat 19 ore. A fost prea târziu. Acelaşi stat care, poate, printr-o educaţie mai performantă putea să împiedice deplasarea ei pe timpul vacanţei ca să facă mediaţii, acelaşi stat care poate putea să îi ofere un transport public normal de la sat la oraş, fără să fie nevoită să facă autostopul şi, în principal, acelaşi stat care nu a fost în stare să intervină în timp util pentru salvarea ei”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate