Gheorghe Dincă a batjocorit o femeie în urmă cu două luni! Victima a povestit totul abia acum: „M-a dus în pat și m-a pus în genunchi”

Una dintre victimele lui Gheorghe Dincă a povestit cum a fost batjocorită de „monstrul din Caracal”. Încă afectată de clipele de groază prin care a trecut, le-a spus jurnaliștilor de la Știrile Kanal D despre calvarul trăit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Gheorghe Dincă a violat o femeie în trecut. Avea copii de crescut și se dusese la criminalul din Caracal pentru a munci în schimbul unei sume de bani, dar nu se aștepta să trăiască momente desprinse parcă fin filmele de groază.

Povestea femii violate de Gheorghe Dincă a ieșit la iveală abia după ce anchetatorii au găsit în laptopul lui fotografii cu ea. Contactată de autorități, a povestit coșmarul prin care a trecut în urmă cu două luni.

„Și-a schimbat uitătura și... Când a venit vorbea frumos”, le-a spus femeia jurnaliștilor de la Kanal D. „Avea un gard cu niște sârme, era de sus până jos numai druguri, nu se vedea nimic, erau doar pietre și mirosea urât. La 12 a venit acolo și m-a tras de mână, m-a târât până la ușă, mi-a învârtit mâna după păr și m-a dus în pat, unde se culca el. Dupa aia m-a pus în genunchi”, a povestit femeia batjocorită de Gheorghe Dincă.

fara descriere

„Era un pat din ăla de fier și mirosea urât. Pe colț avea un televizor și se uita la un film de groază, iar pe masă avea numai cuțite, aliniate unul lângă altul, vreo 10. Mi-a dat un pumn după gât, am căzut jos din picioare și nu am mai știut nimic de mine. A început să-mi dea cu palmele peste ochi și dupa aia a chemat un taxi, a venit băiatul cu taxi și m-a urcat în mașină”, a mai povestit femeia.

fara descriere

După chinurile îndurate, Gheorghe Dincă a lăsat-o să plece, dar abia după ce s-a asigurat că femeia nu avea să povestească nimănui că a avut de-a face cu un monstru. „Nu m-am dus la Poliție că m-a amenințat, a zis că dacă mă duc la Poliție vine și ne omoară pe toți”, a povestit femeia.

Citeste si: Iulian a filmat-o pe Tatiana, soția lui, în timp ce își bătea copilul și a dus imaginile la Poliție! S-au certat la televizor și copiii au ajuns pe mâinile autorităților, dar povestea lor a luat o întorsătură care a șocat pe toată lumea

Gheorghe Dincă își terorizează colegii de celulă

Gheorghe Dincă nu are un comportament violent doar cu femeile din jurul lui, ci și cu bărbații. Surse din rândul anchetatorilor le-au povestit jurnaliștilor de la Știrile Kanal D că ucigașul își terorizează colegii de celulă. Ceik doi bărbați sunt închiși pentru tâlhărie și nu dorm decât atunci când criminalul din Caracal este plecat din celulă. Pe timul nopții, ei nu reușesc să închidă un ochi de frică.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate