Iulian a filmat-o pe Tatiana, soția lui, în timp ce își bătea copilul și a dus imaginile la Poliție! S-au certat la televizor și copiii au ajuns pe mâinile autorităților, dar povestea lor a luat o întorsătură care a șocat pe toată lumea

Tatiana și Iulian i-au surprins pe vecini cu decizia lor, după ce s-au certat în platourile emisiunilor de televiziune.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

În luna februarie, Iulian Nedelcu, din localitatea vasluiană Arsura, a filmat-o pe soția lui în timp ce îl bătea pe unul dintre copiii pe cae îi avea dintr-o căsnicie anterioară. A mers la Polițșie cu imaginile în care basarabeanca lovea minorul cu bestialitate și chiar a ajuns la televizor, aducând acuzații care mai de care mai grave la adresa ei. Cei doi soți au ajuns în centrul unui scandal în presă, iar copiii lor au fost luați de către cei de la Protecția Copilului.

Povestea lor a luat o întorsătură neașteptată

După ce s-au certat ca la ușa cortului în plaoturile a diverse emisiuni de televiziune, Iulian și Tatiana s-au împăcat.

“I-a vãzut lumea la discoteca din sat, zilele trecute, de mânã, ca doi îndrãgostiti. Nu le stãtea rãu, cã sunt tineri si frumosi. Toatã lumea s-a mirat când i-a vãzut. A fost prea mare scandalul. Când te certi, nu te duci la televiziune, sã te vadã o tarã întreagã. Ei asa au fãcut. Protectia Copilului le-a luat copiii din cauza lor. Acum ei s-au împãcat, dar copiii au rãmas pe drumuri”, spun vecinii, conform Vremea Nouă.

Citeste si: Apelul disperat al unui tată care de 20 de ani nu mai știe nimic de fiica lui: „Mirela, dă-mi un semn de viață”

Citeste si: Povestea inginerului ajuns cerșetor la metrou, în București, s-a sfârșit tragic! Ce s-a întâmplat cu Laurențiu, după ce drama lui a devenit virală

Citeste si: Alexandru Cumpănașu face acuzații grave: „Procurorul nu a deschis dosar penal, după ce Alexandra a sunat la 112”

Copiii, toti trei, sunt adusi aici, acasã, la Arsura, la fiecare sfârsit de sãptãmânã. Apoi îi duce înapoi. Ei s-au împãcat. Ce era sã facã bãiatul? A acceptat împãcarea din cauza copiilor. Pânã la urmã e sotia lui. Ei, amândoi, vor sã îsi ia copiii acasã. Ce a fost, a fost”, au sopus și rudele bãrbatului.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate