Gheorghe Dincă, adus la Tribunalul Olt! Ce s-a întâmplat cu el

Gheorghe Dincă a ajuns azi la Tribunalul Olt, din Slatina.

Autor: M.V.

In articol:


Gheorghe Dincă a fost adus în această dimineață la Tribunalul Olt pentru prelungirea arestului preventiv. La aproape trei săptămâni de la descinderea în locuința sa, criminalul din Caracal mai are o mulțime de informații de furnizat anchetatorilor.

Bărbatul a fost transportat la Tribunalul Olt pentru a i se prelungi măsura arestului preventiv.

Tot astăzi, DIICOT a făcut un anunț extrem de important cu privire la rămășițele umane găsite zilele trecute lângă o pădure din apropierea casei lui Gheorghe Dincă.

Ale cui sunt oasele găsite în pădure

Potrivit primelor informații, oasele aparțin unei persoane cu vârsta cuprinsă între 15- 19 ani, fiind diferite de cele descoperite în urma percheziției domicilare la locuința lui Dincă.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Citeste si: Ce se va întâmpla azi în ”Casa Ororilor” din Caracal, unde Gheorghe Dincă a sechestrat și ucis două fete

Citeste si: S-a făcut expertiza oaselor găsite în liziera din apropierea casei lui Gheorghe Dincă. Ale cui sunt și cine este victima

Citeste si: O tornadă a creat panică printre localnici! 19 persoane au fost rănite, după ce vârtejul a lovit 100 de case VIDEO

„Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite

cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Nicos de la Puterea dragostei a pus ochii pe o altă fată din casă! Gestul care l-a dat de gol: „Regino!”

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Prima apariție după vestea tragică

Opiniile unor celebrități despre vânătoare

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Colțunași moldovenești cu brânză dulce. Dacă n-aţi mâncat niciodată, trebuie să încercați rețeta

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Prima apariție după vestea tragică

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies