O tornadă a creat panică printre localnici! 19 persoane au fost rănite, după ce vârtejul a lovit 100 de case VIDEO

O tornadă a creat panică printre localnicii din Amsterdam, după ce a ”asaltat” mai multe case din zonă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Un vârtej puternic a amenințat viețile oamenilor din Amsterdam. O tornadă s-a abătut asupra caselor lor, iar 19 persoane au fost rănite în urma acestui fenomen meteo. În ultima perioadă, mai multe furtuni s-au abătut asupra Europei, apoi au urmat câteva zile toride, unde temperaturile au sărit de 35 grade Celsius, iar zilele ce vor urma se anunță a fi ploioase!

Citeste si: What's Up s-a separat de soţie, dar cântăreţul s-a afişat cu fiica sexy a lui Andrei Gheorghe! El şi Katarina au filmat pentru un videoclip!

fara descriere

Citeste si: Un model a făcut un tratament de detoxifiere acasă, dar a murit câteva ore mai târziu! Ce îi dăduse medicul

Conform Dailymail, ”forța naturii” înspăimântă oamenii. Tornada a fost surprinsă chiar de către un localnic, aflat aproape de țărm, când terifia orașul. Cablurile de înaltă tensiune au cedat în urma acestui fenomen meteo. Peste 200 de voluntari au ajutat la curățarea străzilor, în urma tornadei.

După ce ”apele” s-au liniștit, s-a aflat faptul că 19 persoane au fost rănite în urma tornadei.

Citeste si: Gheorghe Dincă ar fi recunoscut mai multe violuri: „Are o singură viață...”

Tornadă, surprinsă în timp ce "soarbe" apă lângă țărm!

O altă tornadă a avut loc, recent, în apropierea ţărmului sudic din Singapore.

Martorii care au surprins fenomenul natural au declarat că tornada în care apa este absorbită cu putere a fost văzută timp de aproximativ 20 de minute. În zonă se înregistrează o medie de trei fuioare de apă în fiecare an. 

Fenomenul produs pe apă se numeşte trombă marină, iar dacă are loc pe uscat este o tornadă. Fenomenul este cauzat de diferenţa de temperatură de la suprafaţa apei şi o masă de aer mai rece, sub un nor Cumulonimbus.

Viteza de deplasare a trombei marine coincide cu cea a sistemului noros şi poate ajunge până la 100 de metri pe secundă. În cadrul acestui fenomen sunt ridicate picături de apă, peşti, broaşte şi sunt aruncate pe mal, iar dacă fenomenul are loc pe uscat atunci angrenează particule de praf, resturi de vegetaţie sau alte obiecte ridicate de la sol. Astfel de fenomene au loc şi în Marea Neagră.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate