Ce se va întâmpla azi în ”Casa Ororilor” din Caracal, unde Gheorghe Dincă a sechestrat și ucis două fete

Ce se va întâmpla în cursul acestei zile în ”Casa Ororilor” din Caracal, Gheorghe Dincă. El este urmărit pentru faptul că a sechestrat și ucis două fete luate cu mașina la ocazie.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Astăzi, miercuri, au fost reluate căutările în locuința lui Gheorghe Dincă din Caracal, dar și în curtea imensă a casei sale. Anchetatorii vor folosi aparatură specială pentru scanat solul, cu care speră să poată descoperi şi alte probe posibil îngropate sub pământ sau în gropile betonate, conform Mediafax.

La aceste căutări vor participa și oameni specializați în geodezie. În urmă cu o zi, un excavator a fost dus la casa lui Gheorghe Dincă, fiind cea de-a treia săptămână în care se fac verificări.

Citeste si: Un model a făcut un tratament de detoxifiere acasă, dar a murit câteva ore mai târziu! Ce îi dăduse medicul

Citeste si: Acuzații șocante la adresa unui șofer de microbuz școlar, de lângă Caracal: „A pupat-o, a luat-o de fund, a întrebat-o dacă are iubit şi i-a spus c-o învaţă el...“

fara descriere

Citeste si: Un site susține că ”Alexandra a murit cu două zile în urmă!” și publică o poză controversată, cu o groapă și un sac în care s-ar afla un cadavru FOTO

Gheorghe Dincă ar fi recunoscut mai multe violuri

O femeie din localitatea Brâncoveni, din județul Olt, a recunoscut că a fost violată de către Gheorghe Dincă. Aceasta susține că bărbatul a chemat-o la muncă, apoi a chemat-o în casă și a violat-o, amenințând-o cu moartea.

„A venit la noi la poartă și i-a spus mamei mele dacă mă lasă să mă duc la sapă la porumb. Și eu m-am urcat în mașină și m-am dus cu el. Mașina era gri, cu geamuri fumurii, nu se vedea nimic. Am stat în spate că a zis că ușa din față nu se deschide.

Am ajuns la poartă la el, am mers în grădină. Am săpat porumbii până la 12.00. Atunci a venit, m-a tras de mână, mi-a sucit mâna și m-a tras de păr și m-a băgat în casă. După aia a zis să… S-a dezbrăcat și m-a abuzat. Am țipat și mi-a spus să tac că îmi dă în cap și mă omoară”, a povestit femeia în cadrul unei emisiuni TV.

fara descriere

Declarațiile avocatului Tonel Pop, despre Gheorghe Dincă: ”Să fie păzit bine ca să nu fie sinucis”

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, susține că Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal trebuie să fie păzit, ”ca să nu fie sinucis”. El este nemulțumit pentru faptul că autoritățile nu lămuresc ce se întâmplă, de fapt, cu rămășițele găsite în pădurea de lângă Caracal, conform Extranews.

Citeste si: Eleva eliminată din BAC, după ce i-a sunat telefonul în timpul examenului! În instanță, fata a câștigat procesul

Tonel Pop: Anunţ oficial să fie păzit bine ca să nu fie sinucis.
Reporter: E în pericol?
Tonel Pop: Părerea mea e că da. Să iasă cu comunicat să ne explice. Nu mai spun de familiile victimelor, să stai în aşa incertitudine, e un ADN, ba e altul, e alba-neagră, ba e al Alexandrei, ba al Luizei, lucrurile astea nu sunt bune.

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu: „Vrem să ajutăm procurorii. Vom avea o echipă independentă de investigatori”

Citeste si: Prietenul lui Gheorghe Dincă ascunde un trecut tulburător! Legătura neștiută dintre el și criminalul din Caracal

În urmă cu o zi, luni, mai multe persoane care lucrează la salubritate au mers la locuința lui Gheorghe Dincă pentru a tăia buruienile și pentru a face curat în curte. Criminaliștilor le trebuie loc pentru a face noi săpături.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate