Gheorghe Dincă l-ar fi amenințat pe avocatul familiei Melencu în fața procurorilor: „Șobolan, te termin”

Gheorghe Dincă este din ce în ce mai violent și se pare ca l-a amenințat pe Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, chiar în timpul audierilor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Seria acuzațiilor continuă pentru Gheorghe Dincă și se pare că a început să îl amenințe pe avocatul familiei Melencu.

Citeste si: Amicii fiului Ilenei Ciuculete spun că Cornel Galeş a plătit cu moartea pentru că s-a judecat cu Cristi şi Mugurel Sfetcu: „Dumnezeu nu doarme! L-a executat Cel de Sus!”

Citeste si: Elena Merișoreanu, primele declarații după moartea lui Cornel Galeș: „Probabil că iubirea dintre ei, l-a luat lângă ea!”

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Descoperire tragică în România. Au găsit-o moartă-n casă și n-au mai putut să o salveze

Gheorghe Dincă l-ar fi amenințat pe avocatul familiei Melencu în fața procurorilor: „Șobolan, te termin”

Tonel Pop a povestit ca Gheorghe Dincă a foosit un limbaj agresiv chiar în prezența procurorilor de caz, în timpul audierilor de astăzi.

„Dincă a început să ne ameninţe, să facă scandal, să ne sperie. Dincă a început să ne ameninţe, să facă scandal, că dacă avem copii, că îi violează, dacă avem fete, turuia, făcea, se uita urât, gesticula. Atunci am spus că îi rog să intervină pe poliţişti şi procurori, pentru că este ultraj, este ilegal să ni se adreseze, este ilegal să ne ameninţe. L-au lăsat să îşi facă numărul, când Dincă a început însă să facă foarte urât atunci au oprit camera de luat vederi, am cerut ajutorul poliţiştilor şi procurorilor să intervină, dar l-au lăsat şi atunci Dincă s-a ridicat de pe scaun şi s-a împins, a venit către noi, spunând „Şobolan, te termin”, şi atunci a venit un poliţist, s-a băgat în faţa lui ca să nu intre în noi”, a povestit Tonel Pop, conform Mediafax.

Avocatul lui Dincă i-a luat apărarea criminalului și a spus că Tonel Pop a înțeles greșit situația.
„Este o situaţie de fapt expusă complet eronat, nu este adevărat ceea ce a afirmat domnul avocat Tonel Pop. I-a spus doar că îl dă în judecată pentru că a afirmat că şi-a violat fiica. Asta a fost toată problema. El probabil nu a înţeles, că fiica, fiicele... Asta i-a reproşat domnul Dincă domnului Tonel Pop. Nici măcar nu a încercat să se ridice, cum să se ridice?

Nu a fost nicio ameninţare, nu a avut o atitudine ameninţătoare. Nu s-a ridicat până nu s-a terminat audierea. Nu am auzit să îi fi spus nici că e şobolan. Chiar m-am mirat când am auzit”, a spus Claudiu Lasconschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, conform Mediafax.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cornel Galeș și-ar fi prevestit moartea. Detaliul observat de internauți: „Parcă postarile astea au dat de înțeles”

Promo Puterea Dragostei 2 decembrie: Se lasă cu bătaie între fetele din casă!

Condimentul din bucătărie care luptă cu bacteriile mai bine decât multe medicamente. Este printre cele mai puternice plante

Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață. "Cu doar trei ore înainte de nenorocire"

Raluca Munte, despre relația lui Ricardo cu Deea de la Puterea Dragostei! ”Sper să nu-l rănească”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies