Gheorghe Dincă, mărturisiri cutremurătoare! Ce i-a spus procurorului despre Luiza: „M-am uitat să văd cum cadavrul...”

Ce i-a spus procurorului despre crima comisă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că le-a răpit și le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, a făcut noi declarații despre victimele sale.

În data de 38 iulie 2019, inculpatul ar fi făcut mai multe declarații oficiale, în fața procurorului Liviu Vasilescu, despre Luiza Melencu, prima fată răpită de el.

În cazul tinerei în vârstă de 18 ani, Dincă a spus că nu o cunoștea înainte să o răpească și a luat-o din zona intersecţiei străzii Craiova cu strada Piaţa Victoriei. El a mai precizat că fata voia să meargă spre Dioşti.

Citeste si: Anunț important pentru toți telespctatorii Puterea Dragostei! Andreea Mantea a dat vestea chiar azi

Citeste si: O femeie i-a opărit picioarele nepoatei sale dintr-un motiv halucinant! Ce le-a spus polițiștilor

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Gheorghe Dincă avea mașină-capcană! Cum reușea să își sechestreze victimele, fără să fie văzut

"Am avut un incident similar cu o fată pe nume Melencu Luiza Mihaela, pe care o recunosc din fotografia de profil de pe pagina de Facebook", a spus Gheorghe Dincă după ce i s-a arătat poza Luizei Melencu şi după ce a mărturisit ce i-ar fi făcut Alexandra Măceşanu, cea de-a doua adolescentă răpită.

De asemenea, Dincă i-a mai spus procurorului Liviu Vasilescu faptul că, după ce Luiza s-a urcat la el în mașină, a stat de vorbă cu ea și astfel a aflat că fata a mers să scoată niște bani de la bancomat, dar că nu a reușit.

Că îi trimite bani mama ei, care lucrează în străinătate şi că face liceul la Craiova. Eu am crezut că fata e prostituată", a mai spus Dincă, amintind și că i-a oferit 50 de lei, pe care Luiza nu i-a acceptat, dar că a acceptat să meargă la el acasă, de bunăvoie, pentu a bea o cafea împreună.

Ajunşi în casa lui, Dincă a mărturisit că, la un moment dat, după o ceartă, a lovit-o, iar "fata a căzut jos între pat şi perete, cu capul către noptieră şi s-a lovit puternic cu capul de ciment".

Cum a scăpat de cadavru

După ce a încercat să o resusciteze, s-a gândit să îi pună corpul în mai mulți saci de gunoi, cărora le-a tăiat fundul, iar rucsacul ei l-a lăsat în mașină.

„Am plecat noaptea pe ruta ocolitoare spre Corabia, am trecut pe lângă Comana, am mers spre Rotunda şi am ajuns la Vişina în apropiere de Corabia. Nu găseam un stufăriş în care să o arunc şi atunci m-am hotărât să o arunc în Dunăre, în apropiere de Corabia (...) M-am uitat să văd cum cadavrul se duce la fundul apei", a declarat Dincă în faţa procurorului Vasilescu, pe 28 iulie 2019.

După ce i-a aruncat trupul, a găsit în rucsac suma de 120 de lei și bilete cu numere de telefon ale tatălui și bunicului, pe care i-a sunat să îi asigure că fata e bine.

 

foto: Inquam.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate