Giani Kirita, declaraţii despre plecarea la Exatlon! Cât de greu i-a fost să se hotărască şi care este persoana căreia nu i-a plăcut vestea: "Avem planuri măreţe"

Giani Kirita şi Ionuţ Jaguarul pleacă la Exatlon. Faimosul este cât se poate de pregătit să revină în Republica Dominicană.

Autor: M. B.
 
"Ce facem noi în al doilea sezon? În primul rând avem nişte planuri măreţe pe care nu o să vi le dezvăluim", a spus Giani Kirita despre plecarea lui la Exatlon. 
 
Ilinca l-a întrebat pe Faimos cât de grea a fost decizia lui de a pleca din nou în Republica Dominicana. 
 
"A fost foarte grea pentru că toată lumea ştie că noi avem un show de televiziune, "Vulturii de noapte", şi acolo am investit suflet, am pus tot ce aveam eu mai bun şi când le-am spus băieţilor "Am luat decizia de a pleca", Cazacu, după că că e urat, s-a şi strambat. Eu sunt pregătit să întru iarăşi", a spus Giani Kirita. "Nu ştim cum se vor schimbă lucrurile, dar eu am emoţii pentru că nu ştiu ce fel de oameni sunt acolo, ce fel de caractere. Sunt pregătit să îmi iau notiţe.(...) Lăsaţi-mă să ajung acolo, daţi-mi sarcini şi apoi putem să vorbim", a mai spus el. 
 
Fostul fotbalist de la Dinamo a ţinut să precizeze că se află în continaurea într-o formă fizică bună şi că, la cele 91 de kilograme ale sale, se simte cât se poate de pregătit pentru a pleca din nou la Exatlon. 
 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în România! A murit DJ TigAie, cu o zi înainte de concert

Exatlon 4 octombrie. Scandal între Alin Andronic şi Mirel Drăgan! Cuvinte dure şi acuzaţii grave: "Eşti o copie foarte proastă a lui Kirita". Au facut aluzii la...

Veste imensă pentru Delia! Sora ei este însărcinată cu al doilea copil. Ce sex va avea bebeluşul

Luis Lazarus reacționează, după ce s-a spus că s-a infectat cu noul coronavirus: „Plătiți lumea să se vaccineze”

Un gigant a pus lacătul! Închide toate magazinele fizice. Mii de oameni, dați afară

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Ciuperca neagră” mortală se apropie de România. Atacă inima, creierul şi splina

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies