Vedete

Giani Kiriţă, pozat în timp ce fuma trabuc la Exatlon! Cât de relaxat este antrenorul Faimoşilor în pauzele de filmare!

Pe cât este de încrâncenat Giani Kiriţă în timpul traseelor de la Exatlon, pe atât de relaxat este în pauzele de filmare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Giani Kiriţă, pozat în timp ce fuma trabuc la Exatlon! Cât de relaxat este antrenorul Faimoşilor în pauzele de filmare!icon photo


Giani Kiriţă se bucură din plin de statutul de antrenor al Faimoşilor, postură care-i oferă mult mai multă libertate decât în primul sezon, tunci când a stat izolat aproape 5 luni şi s-a hrănit cu orez ”la pahar”.


Dovadă şi imaginea postată de fostul dinamovist într-o pauză de filmare, alături de câţiva membri ai echipei (printre care şi medicul de la Exatlon) în care Giani ţine între degete un trabuc. Trebuie menţionat faptul că Giani este un fumător împătimit de trabuc, pasiune pe care o are şi fostul lui patron, Cristian Borcea.


Iar Republica Dominicană este patria trabucurilor ieftine şi de calitate. Acestea se găsesc în magazine speciale, se prepară manual şi sunt mai ieftine decât ţigarările obişnuite. Giani a vizitat un astfel de magazin de cum a ajuns în Las Terrenas, imortalizând momentul alături de cei care prepară trabucurile. 
 

 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune