Gigi Becali a recunoscut. Pierderi uriașe din cauza epidemiei de COVID-19: „Toate au fost afectate. La revedere!”

Gigi Becali se plânge de pierderi mari, cauzate de pandemia de coronavirus. Afaceristul susține că situația cu care ne confruntăm lasă urme adânci din punct de vedere financiar

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Gigi Becali a recunoscut. Pierderile din cauza COVID-19 sunt uriașe: „Toate au fost afectate. La revedere!”


In articol:

Se pare că și pe Gigi Becali l-a afectat pandemia de coronavirus din punct de vedere financiar. Omul de afaceri se plânge de mari pierderi cauzate de criza pe care o traversează întreaga lume. Acesta a spus ce pierderi a avut şi are în continure FCSB din cauza pandemiei de Coronavirus care a dat peste cap toată lumea. 

„Nu s-au mai cumpărat jucători” 

Patronul roş-albaştrilor susţine că prețul lui Florinel Coman a scăzut foarte mult, pentru că nu s-au mai cumpărat jucători, iar epidemia de COVID-19 a lăsat urme adânci din punct de vedere financiar, potrivit Telekomsport.ro.

Citeste si: Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu, ironii crunte pentru bombardierii de prin cluburi! ”Majoritatea la casele de amanet”

Citeste si: Din New York, epicentrul COVID-19, gemenele de la Indiggo au lansat un album cu piese religioase anti-virus! ”Melodiile ne-au fost dictate de Sfântul Duh”

Citeste si: Acum s-a aflat! Marica și Ioana au anulat nunta după amantlâcul de la Cluj? Detalii uluitoare

Gigi Becali a recunoscut. Pierderile din cauza COVID-19 sunt uriașe: „Toate au fost afectate. La revedere!”

"Sponsori, bani, imagine, publicitate, toate au fost afectate, la revedere, nu s-a mai colectat niciun ban şi s-au dat bani.

Mai mult decât atât, Florinel Coman a ajuns de la 20 la 10 milioane, că au scăzut preţurile, nu s-au mai cumpărat jucători. Puteam să vând, n-am mai vândut. Sponsorii, la revedere, a mai dat cineva vreun ban?", a spus Gigi Becali pentru sursa menționată.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate