Povestea cutremurătoare a unei mame care fierbe pietre în oală pentru a-și păcăli copiii înfometați

Poveste cutremurătoare! O mamă a opt copii a recurs la un gest șocant pentru a-și amăgi copiii înfometați

Povestea cutremurătoare a unei mame care fierbe pietre în oală pentru a-și păcăli copiii înfometați
kitsao
Autor: O.N.

In articol:

Povestea cutremurătoare a unei mame care fierbe pietre în oală pentru a-și păcăli copiii înfometați
kitsao

Peninah Bahati Kitsao este o femeie din Kanya, a cărei poveste sfâșietoare a făcut înconjurul lumii. Mamă a opt copii, Kitsao a fost afectată din punct de vedere financiar de pandemia care a lovit întreg globul, astfel că a ajuns să nu mai aibă cu ce să își hrănească copiii. 

Ea locuiește în Mombasa și și-a pierdut toate sursele de venit din cauza măsurilor de restricție și distanțare social, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Kitsao era spălătoseară în satul ei, dar a rămas fără locul de muncă.

Fierbea pietre în oală pentru a-și amăgi copiii înfometați

Femeia din Mombasa a recurs la un gest absolut uluitor pentru a-i face pe micuții ei să creadă că, de fapt, au ce mânca. Aceasta s-a prefăcut că gătește, dar în oală avea doar pietre, pe care le-a pus la fiert în speranța ca micuții înfometați să adoarmă în timp ce așteptau masa, iar astfel să uite de foame. 

Citeste si: Secretul cântăreței Andrea Bălan! Ce face, zi de zi, în așteptarea divorțului

Citeste si: Cuibușorul de nebunii al lui Ciprian Marica a costat 20 de milioane de euro! Proprietarul hotelului de 5 stele în care fotbalistul a fost prins cu amanta este un italian bogat!

Citeste si: Preotul din Năvodari amendat cu 2.000 de lei după ce a oficiat o slujbă la care s-au strâns zeci de persoane este putred de bogat! Popa Salomia are două vile cu câte 9 camere la Mamaia, un complex cu căsuțe de vacanță și un bloc cu 4 etaje!

 Povestea mamei cu opt copii a ajuns în presă, stârnind interesul unei televiziuni kenyane, prin intermediul căreia drama femeii a fost auzită, iar oamenii nu au rămas reci.

Dezvăluirea situației prin care trece aceasta, de către o vecină, a dus la efortul fără precedent a conaționalilor femeii pentru a-i oferi ajutor. 

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Astfel, femeia, care este văduvă, a primit bani de la sute de kenyeni impresionați de povestea ei și a familiei sale.

Trăiește fără apă și curent

Kitsao nu are nici apă curentă și nici electricite în locuința în care trăiește cu cei 8 copii și crede că toată bunătatea oamenilor este un miracol.

  „Nu am crezut că kenyenii pot fi atât de afectuoși. Am primit telefoane din toată țara, oamenii m-au întrebat cum mă pot ajuta.   Mi-au spus că știu că îi mint, însă nu am putut să fac nimic pentru că nu aveam nimic de mâncare să le dau”, a mai spus Kitsao.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies