Gina Pistol, declarații despre relația cu Smiley: ”Mă văd mamă!”

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai bine de un an, deși abia de curând au recunoscut că sunt împreună.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Gina Pistol și Smiley își țin relația ascunsă și sunt extrem de zgârciți atunci când sunt întrebați unul de celălalt. Până acum, cel care a vorbit cel mai mult despre relația dintre Smiley și Gina Pisol a fost Cătălin Scărlătescu, bun prieten cu blondina. Chef Scărlătescu a dezvăluit că Gina Pistol este îndrăgostită, că acum e fericită dar că lui îi e teamă că aceasta va suferi. Tot Cătălin Scărlătescu a mărturisit că se apropie o nuntă, el intuind că ”Ginuța noastră va fi cerută în curând”.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Ioana Filimon și un celebru bucătar de pe micile ecrane! Când i-a pus fosta Miss România inima pe jar bărbatului

Se pare totuși că relația dintre Gina Pistol și Smiley nu duce spre o nuntă. Sau cel puțin așa crede frumoasa blondă, astăzi vedetă tv, dar devenită celebră ca ”iepuraș Playboy”. Recent, Gina Pistol, a declarat într-o emisiune tv că nu crede că va fi mireasă, cel puțin nu curând și având în vedere că are deja 37 de ani, se vede mai repede mamă.

Citeste si: Deşi s-a spus că e însărcinată, Gina Pistol e tot mai slabă! Şi-a arătat abdomenul în timp ce-şi ridica pantalonii VIDEO EXCLUSIV

”Mă văd mai degrabă mamă decât mireasă. Norocul meu că am fost (n.r. mireasă) de atâtea ori în ședințe foto și știu cum arăt”, a spus Gina Pistol cu un zâmbet amar. 

În ultimul an au fost mai multe zvonuri conform cărora Gina Pistol ar fi fost însărcinată, de fiecare dată până acum s-a dovedit că erau false. Însă declarația Ginei din emisiunea tv arată că frumoasa blondă chiar își dorește foarte curând un copil. 

Citeste si: Apropieri incredibile între Smiley şi o super vedetă din România! Cântăreţul a strâns-o în braţe şi s-a uitat cu jind în decolteul ei! Avem imagini exclusive!!!

fara descriere

Gina Pistol și Smiley, vacanță exotică la început de an

La începutul acestui an, Gina Pistol și Smiley au fost într-o vacanță exotică. Nu s-au pozat nici de această dată împreună, însă din imaginile postate de amândoi, aproape în același moment, e clar că se aflau în același loc.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate