Gina Pistol, remarcă ironică neașteptată: „Eu eram fană declarată Andra” Ce a spus în continuare

Gina Pistol a făcut glume pe seama lui Mihai Bendeac. Nu a iertat-o nici pe Delia Matache, pe care a comparat-o cu Andra.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Gina Pistol a fost invitată la o emisiune de televiziune și i-a luat la mișto pe jurați. Frumoasa iubită a lui Smiley a făcut remarci savuroase la adresa lor.

„Mihai… idolul femeilor – femeilor trecute de 60 de ani”, a spus ea despre Mihai Bendeac. “Știam că vine (n.r.: o replică acidă)”, a răspuns el.

„Te simt emoționat… sau?”, a continuat frumoasa vedetă de televiziune. „Întotdeauna în prezența ta”, a spus Mihai Bendeac.

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș în urmă cu puțin timp! Sute de persoane i-au scris mesaje

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Lidia Buble. Cu ce se ocupa înainte de a deveni cântăreață: a fost femeie de serviciu și a săpat gropi în cimitire

Citeste si: Imaginea de la Puterea Dragostei care a devenit virală pe internet! Cum au fost surprinse Roxana și Mariana în gală

fara descriere

Ce a spus Gina Pistol despre Andra și Delia

Gina Pistol a făcut mișto și de frumoasa Delia Matache.

„Delia, apreciez puțină feminitate în grupul vostru și asta fără să mai adaug aportul lui Mihai. Și vreau să îți spun că eu eram fană declarată Andra. Dar, de când am văzut cum te îmbraci și cum te machezi, îmi place și mai mult Andra”, a spus Gina Pistol, stârnind hohote de râs.

„Și pentru că tot vorbim despre muzică… Ați văzut și voi ultima știre: că s-a reunit Andre?! E o veste fantastică, nu? Și poate fi și pentru Nick, care are și acum speranțe. Sau pentru 3 Sud Est sau pentru L.A. Sau Animal X. Sper să se reunească cu toții, pentru că, sinceră să fiu, mă bucur enorm când șomerii își găsesc de muncă. (…)”, a mai spus Gina Pistol.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate