Medicii au anunțat. Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu, internat în stare gravă: „Nu a depășit zona riscului vital”

Cum se simte Mario Iorgulescu, la o zi după ce a fost internat în stare gravă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Medicii spitalului la care fiul lui Gino Iorgulescu a fost internat au făcut în urmă cu puțin timp dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Mario. Duminică dimineața, în jurul orei trei, Mario a produs un grav accident, în urma căruia un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit pe loc. Fiul șefului LPF a ajuns în stare gravă la spital și a fost imediat intubat și ventilat mecanic.

Managerul spitalului, dr. Mugur Ardelean, a anunțat cum se simte fiul lui Gino Iorgulescu:

„Evoluția pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică.

Se apreciază că deocamdată nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă.

Manager, Dr. Mugur Ardelean”, se arată într-un comunicat.

Citeste si: Mama Luizei Melencu, mărturii cutremurătoare la școala la care a învățat fiica sa: „Un monstru de om a răpit-o și nu spune unde a dus-o”

Citeste si: Trupul neînsuflețit al iubitului Oanei Radu a fost ridicat de la morgă! Unde va fi înmormântat

Citeste si: Familia tânărului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, declaraţii cutremurătoare: „Ne-a distrus viaţa”

 

Ce a anunțat familia Iorgulescu după producerea accidentului

Familia Iorgulescu și-a exprimat durerea încă de aseară, când a transmis un comunicat în care anunță cât de mult regretă cele întâmplate, mai ales că în accident un tânăr a murit și a lăsat în urma sa doi copii minori.

 

Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

 

Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie. Gabriela si Gino Iorgulescu", este mesajul transmis de familia Iorgulescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate