Răsturnare de situație în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu! Ce a făcut tânărul imediat după impact și cum a fost văzut apoi, la spital

Ce a făcut Mario Iorgulescu, imediat după ce a provocat accidentul mortal și cum a fost văzut apoi, la spital, unde a ajuns pentru îngrijiri medicale

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Răsturnare de situație în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu. Băiatul lui Gino Iorgulescu ar fi fost conștient după accident, ba chiar și la spital ar fi fost văzut în picioare, vorbind.

Mario Iorgulescu este internat la Terapie Intensivă la Spitalul Elias, iar medicii au făcut declarații despre starea lui, care este deocamdată critică.

Mai multe persoane care ar fi fost la locul accidentului susțin, însă, că Mario Iorgulescu ar fi fost conștient.

Răsturnare de situație în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu! Ce a făcut tânărul imediat după impact și cum a fost văzut apoi, la spital

"Doctorii spun că e în stare gravă, dar martorii spun că, după accident, era în picioare, vorbea. A sunat pe tata Gino și, sanchi, că e în stare gravă...", a scris un internaut pe Facebook.

fara descriere

Și unchiul lui Dany Vicol, tânărul care a decedat în urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu, are informații potrivit cărora fiul lui Gino Iorgulescu era conștient atunci când a ajuns la spital.

Citeste si: Medicii au anunțat. Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu, internat în stare gravă: „Nu a depășit zona riscului vital”

Citeste si: Familia tânărului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, declaraţii cutremurătoare: „Ne-a distrus viaţa”

Citeste si: Tânărul accidentat mortal de Mario Iorgulescu și-a presimțit moartea? Ce i-a spus soției înainte de tragedie

„Dany se întorcea de la un priveghi. În spate era familia (…) A decedat pe loc, nimeni nu l-a mai putut ajuta. Mario era conştient, era în picioare, vorbea ceva incoerent. Mario, la Elias, vorbea! Sper ca presa să prezinte corect situaţia, era conştient, vorbea, nu ştiu după aceea ce s-a întâmplat, dar şi la Elias l-am văzut pe picioarele lui. Părinţii sunt în stare de şoc, am avut nevoie de ambulanţă şi pentru tatăl nepotului meu, dar şi pentru mama, a cărei zi de naştere este azi”, a declarat unchiul lui Dany Vicol citat de cancan.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate