Gino Iorgulescu a dat faliment cu restaurantele din Londra! Acestea au fost închise la nici patru ani de la inaugurare!

Gino Iorgulescu a dat faliment cu restaurantele din Londra pe care le-a deschis în toamna lui 2012.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Gino Iorgulescu a dat faliment cu restaurantele din Londra, după ce el şi partenerul său de afaceri, Cosmin Olăroiu, au investit 700.000 de euro. “Gino Iorgulescu şi Cosmin Olăroiu, oamenii care deţin în Bucureşti lanţul de restaurante "Trattoria il Calcio", se pregătesc de o mare provocare. În bussines! Cei doi îşi vor extinde afacerea la Londra, unde urmează să deschidă două localuri de lux, pînă la sfîrşitul acestui an.”, anunţa ziarul Naţional. “Restaurantele se vor afla în două dintre zonele exclusiviste ale oraşului, în Mayfair şi în Earl's Court. Investiţia de început se ridică la circa 700.000 euro. O trupă de 20 de oameni va pleca special de la Bucureşti pentru a demara afacerea.”, mai scria ziarul. (vezi de ce era scârbit Mario Iorgulescu de România)

Citeste si: Primele imagini din clinica în care Mario Iorgulescu este internat! În urmă cu 3 zile a fost transferat în Italia

Citeste si: Cum a ajuns Gino Iorgulescu să strângă o avere de 7 milioane de euro! A cheltuit zeci de mii de euro ca să-și transfere acum fiul în străinătate! Mario a provocat un accident rutier în urma căruia a murit un om

Citeste si: Transferul lui Mario Iorgulescu la clinica din Milano îl supără pe tatăl lui Dani Vicol: "Mi se pare ceva făcut pe furiș”

Gino Iorgulescu a dat faliment cu restaurantele din Londra. Investiţia a fost de 700.000 euro

"Primul restaurant va fi deschis la mijlocul lunii octombrie în districtul Mayfair, la 33 North Audley Street, zona cu cea mai mare densitate de hoteluri de lux şi localuri selecte din Londra! În apropiere se află reşedinţa premierului Marii Britanii, pe celebra Downing Street, dar şi Buckingham Palace. Chiriile sînt aici printre cele mai consistente din lume. Înainte de a fi preluat de Iorgulescu şi Olăroiu, spaţiul a găzduit un restaurant italian, "La Caricatura", deschis încă de la 1949! Cel de-al doilea local, care va fi inaugurat în noiembrie, se va afla în Earl's Court, la 241 Old Brompton Road, o altă locaţie selectă din Londra, plină de restaurante şi magazine ori reşedinţe de lux. Restaurantele vor avea o capacitate de 50-60 de locuri, iar investiţia de început se ridică la circa 700.000 de euro”, a mai dezvăluit Naţional.

fara descriere

Gino Iorgulescu a dat faliment cu restaurantele din Londra. A renunţat la ele în 2016

Din păcate, afacerea a fost un fiasco. Cele două restaurante nu au rezistat pe piaţa londoneză decât până în 2016. Pe tripadvisor, ambele figurează ca închise. Ultimele păreri ale clienţilor datează din februarie 2016, pentru restaurantul din Earl's Court, şi din august 2016 pentru restaurantul din Mayfair. În prezent, Gino Iorgulescu se află la Milano, la clinica San Raffaele, acolo unde l-a transferat pe fiul său Mario, aflat în satre gravă după ce a provocat un accident rutier în urma căruia  a murit un om.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate