Halucinant! Bătută, violată și îngropată de vie. A reușit să iasă singură din mormânt

Cazul șocant al unei femei în vârstă de 57 de ani din Ucraina face înconjurul planetei. Aceasta a reușit să se salveze în mod miraculos după ce a fost îngropată de vie de propriii vecini. Înainte de a o îngropa, vecinii, care erau, de fapt, doi tineri, au abuzat de victimă și au bătut-o ore în șir.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Cazul șocant al unei femei în vârstă de 57 de ani din Ucraina face înconjurul planetei. Aceasta a reușit să se salveze în mod miraculos după ce a fost îngropată de vie de propriii vecini. Înainte de a o îngropa, vecinii, care erau, de fapt, doi tineri, au abuzat de victimă și au bătut-o ore în șir.

Caz halucinant! Bătută, violată și îngropată de vie. A reușit să iasă singură din mormânt
femeie


In articol:

Nina Rudchenko este din Poltava, Ucraina și a reușit să supraviețuiască după ce a fost îngropată de vie de vecinii ei, într-un mod absolut uluitor: și-a săpat calea de ieșire cu mâinile. Ulterior, femeia le-a spus polițiștilor că atacatorii ei au fost doi frați, tineri, care au bătut-o până și-a pierdut cunoștința. Când s-a trezit, era deja în cimitirul local. 

A fost îngropată de vie, dar a reușit să scape din mormânt

Femeia se afla în casa ei, moment în care cei doi frați, în vârstă de 27 și 30 de ani, au intrat peste ea și au început să o lovească cu bestialitate. Au bătut-o ore în șir, cu pumnii și cu o bâtă de baseball, până a leșinat și s-a trezit în cimitir, la miezul nopții, îngropată de vie.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, în lacrimi din cauza lui Jador: „Îmi doresc ca toți să iubească cum l-am iubit eu...”

Citeste si: Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Produsul din supermarket care a creat panică în rândul medicilor. Se vinde în cantități uriașe. „Am înnebunit?”

Citeste si: A născut în secret! O cunoscută vedetă din România a devenit mamă. Nimeni nu a știut că a fost însărcinată

Cei doi frați au târât-o pe victima aflată în stare de inconștiență până la cimitir, au trezit-o cu apă rece, apoi au pus-o să își sape propriul mormânt. Tinerii i-au cerut să le dea casa ei, amenințând-o că le va da foc surorii și ginerelui ei.

După ce groapa a fost săpată, agresorii i-au cerut femeii să se întindă în groapă, apoi au început să o acopere cu pământ. Femeia a reușit să își păstreze calmul în tot acest timp și a așteptat până agresorii au plecat, moment în care a început să sape cu mâinile goale, pentru a ieși din mormânt. Femeia s-a întors acasăm cu chiu cu vai, unde a și leșinat. A fost găsită de sora ei, care a sunat la Poliție. 

 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

Cât câștigă un polițist local? Agenții, supărați după ce Marcel Vela a dezvăluit salariile

Marcel Vela anunță că declarațiile pe propria răspundere nu dispar după 15 mai. Care sunt zonele vizate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies