Halucinant. O fată din Brașov care a murit arsă de vie în urmă cu 23 de ani a primit o AMENDĂ! Motivul e incredibil

O fată din Brașov a murit în anul 1990, iar acum autoritățile i-au dat o amendă! Incredibil pentru ce este amenda.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

În anul 1990, o fetiță din comuna Comăna de Sus, județul Brașov, a ars de vie în locuința respectivă. De asemenea și celălalt copil, fratele ei, în vârstă de doi ani, a pierit în tragicul incident.

Trupul băieţelului a fost găsit carbonizat, dar din fetiţa de un an nu a mai rămas nimic, astfel că pe numele fetiţei nu a fost eliberat certificatul de deces.

Fetița, 23 de ani mai târziu, în 2013, a primit, chipurile, pe numele ei o amendă din partea Evidenței Populație pentru că...nu s-a prezentat pentru întocmirea actului de identitate.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Inna, aplecări periculoase în portbagaj! După ce că e ilegal de sexy, și-a mai luat și ultimul tip de BMW, de 100.000 de euro | VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Tragedie la Sarmizegetusa! O persoană a murit, iar alte două au fost rănite după ce au fost lovite de fulger

Mama, cu sufletul distrus, le-a explicat oamenilor motivele pentru care nu s-a prezentat, iar acesteia i-a fost recomandată o sesizare în instanța de judecată, pentru a obține declararea decesului fetiței pe cale judecătorească, conform Adevărul.

Femeia, mama fetiței și a băiatului care au murit în 1990 în cabana din județul Brașov, după un incendiu puternic, a dechis proces și a cerut să fie declarat decesul fetiței pe cale judecătorească. Pe baza mărturiilor depuse și de localnici și a unei adrese eliberate de primărie, instanța a admis cererea și a declarat decesul micuței.

Citeste si: Viorica Dăncilă anunţă OUG: Închisoare pe viaţă pentru criminali, violatori şi pedofili

„Potrivit materialului probator ce a fost administrat în cauză, aceasta (n.r. fetiţa) a decedat într-un incendiu ce a mistuit locuinţa părţilor săi, iar, din cauza vârstei pe care o avea la momentul în care a încetat din viaţă, cadavrul acesteia nu a putut fi găsit, fiind mistuit de flăcările ce au cuprins casa în care se afla împreună cu fratele său în vârstă de 2 ani, astfel că, în temeiul acestor prevederi legale, va admite cererea supusă judecăţii”, se arată în sentinţa Tribunalului Braşov.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate