Hamude a fugit de la Puterea Dragostei în weekend! Unde a putut să se ducă și ce a făcut concurentul

Hamude de la Puterea Dragostei a fugit un weekend pentru a onora o cântare! Unde a mers concurentul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Hamude, concurent la Puterea Dragostei, a fugit acest weekend pentru a onora un program de cântat! Tânărul a mers la o petrecere unde a cântat alături de orchestră. Hamude a cântat alături de Nikolas Sax într-un local, la o petrecere de botez. În pași de dans, Hamude și Nikolas au întreținut atmosfera la party.

”Bună seara. Vrem să facem și noi un program scurt. Două minute. Cadou pentru Marius și Antonia, botezata. Ne cerem scuze, suntem un pic obosiți, pentru că venim după un drum foarte lung”, a spus Hamude, concurent Puterea Dragostei.

Citeste si: Surpriză! Unde se afla fetița Biancăi Drăgușanu în momentul în care mama ei a fost oprită de poliție pe autostradă

fara descriere

Citeste si: Brigitte ar fi deja însărcinată cu Florin Pastramă! "Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme"

Citeste si: De ce a fost obligată Brigitte să îmbrace straie țigănești la miezul nopții, la nuntă

Ce înseamnă cu adevărat tatuajul de pe fruntea lui Hamude!

În urmă cu trei săptămâni, Hamude a revenit pentru o perioadă scurtă în casa Puterea dragostei! Spre surprinderea concurenților, la intrarea în show, stripper-ul a afișat un look diferit, o freză nouă, dar și o serie de tatuaje pe corp.

Unul dintre desene a atras atenția însă atenția în mod deosebit! Este vorba despre tatuajul de pe frunte, un mesaj scris într-un limbaj indescifrabil!

Asa cum era de așteptat, imediat au apărut și întrebările pe această temă, mai mult, s-au făcut tot felul de speculații! Până la ieșirea bărbatului din gala, căci, în stilul său, într-o declarație data live, el a elucidate misterul tatuajului de partea stângă a feței. ”Iubește viața și trăiește sănătos este mesajul desenului meu. Am vrut să mi-l tatuez, fiindcă eu așa simt, și după principiul acesta funcționez”,a dezvăluit stripper-ul!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate