Hannelore, spovedanie EXCLUSIVĂ pentru WOWbiz.ro! De ce a divorțat de Bogdan și care a fost relația cu ispita Andi

Hannelore a devenit, brusc, celebră, după ce a fost una dintre concurentele controversate ale emisiunii ”Insula Iubirii”, relația ei cu ispita Andi ridicând, de-a lungul ultimelor luni, zeci de semne de întrebare.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Provenită din Timișoara, Hannelore s-a făcut remarcată la ”Insula Iubirii” ca fiind una dintre cele mai sexy concurente și, totodată, una dintre cele mai calculate, în ciuda faptului că a ridicat mari semne de întrebare cu privire la fidelitatea pe care i-a arătat-o lui Bogdan, partenerul ei de viață de atunci și, ulterior, pentru o scurtă bucată de vreme, soțul ei.

Citeste si: Bogdan de la "Insula Iubirii" s-a despărțit de iubită! Primele declarații după ruptură

Citeste si: Adevărul despre divorțul dintre Bogdan și Hannelore de la „Insula iubrii”! Nu au vrut să recunoască, dar s-a aflat: „S-au certat rău după ce...”

Citeste si: Ispita Andi a dat cărțile pe față! Ce a spus despre divorțul lui Hannelore: „M-am bucurat”

”Emisiunea la care am fost (Insula iubirii, n. red.) nu este una care să salveze vreun cuplu, ci doar să îl distrugă. Așa s-a întâmplat și cu mine și cu Bogdan. Noi ne-am căsătorit pentru că așa am simțit, după emisiune, dar am decis să divorțăm pentru că așa e mai bine pentru amândoi. Acum sunt singură, fericită și extrem de ocupată din punct de vedere profesional”, sunt declarațiile cu care își începe spovedania făcută în exclusivitate pentru reporterii WOWbiz.ro, Hannelore.

Mai mult, reporterii WOWbiz.ro au aflat primii de la Hannelore că înainte de căsătorie ea și Bogdan au discutat despre ce s-a întâmplat în timpul show-ului și au ajuns la concluzia că totul este în perfectă ordine. ”Știam ce a făcut el, știa ce am făcut eu la Insula Iubirii. Nu asta a fost cauza divorțului, pot spune că nu comunicarea a fost cauza principală a despărțirii noastre. Doar că, să mă înțelegeți, între noi erau deja prea multe probleeme. Apăreau cerutir, și nu din cauza emisiunii. Erau lucruri mărunte, dar ne certam des. Și, să fiu sinceră, o dată ce a dispărut încrederea, e greu să o mai recuperezi. Vorbim și de gelozie, da, dar din partea mea...”, mai spune, sinceră, Hannelore.

Și, așa cum era de așteptat, la un moment dat, după ce au discutat îndelung despre viitorul lor împreună, Hannelore și Bogdan au decis să divoțeze. ”Deja era o rutină și ne mai și ciondăneam toată ziua. Am decis să ne despărțim. Parcă nici nu ne mai făceam timp unul pentru celălalt. Eu lucrez, zi de zi, ore bune, fac antrenamente de dans, acum mă pregătesc de trei concursuri, nu îmi ajunge ziua... Așa că, mai bine că acum sunt singură. Deși nu vreau să spun prea multe despre divorț, vreau să spun că nu Andi a fost problema care a apărut, nu el a fost cauza”, ne-a mai spus Hannelore.

Și, în ciuda faptului că se tot speculează că între ea și ispita Andi a fost mult mai mult decât s-a văzut la Insula Iubirii, mai ales că bărbatul care a tot încercat să îi sucească mințile a ajuns și la Timișoara să o vadă, Hannelore a dat cărțile pe față și în această direcție. ”Nu, nu m-am culcat cu el. Am petrecut o noapte împreună, dar nu am făcut altceva decât să vorbim. Ne înțelegem bine, dar între noi nu e nicio relație. Și o spun cu toată tăria, nu mi-ar fi jenă să îmi asum dacă s-ar fi întâmplat ceva. Nici în emisiune nu s-a întâmplat nimic, nici după”, explică, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Hannelore.

 

Care este bărbatul ideal pentru Hannelore și ce trebuie să facă să o cucerească

În altă ordine de idei, recunoaște Hannelore, acum așteaptă să apară ”cavalerul pe cal alb” care să o impresioneze și alături de care să își reclădească viața sentimentală. ”Nu pot să descriu cu exactitate care ar fi bărbatul ideal pentru mine. Fizic, nu am niciun fel de preferințe. Dar, nu știu cum să o spun ca să nu pară aiurea, un bărbat trebuie să îmi facă creierul să se simtă bine, în primul rând, apoi partea fizică. Adică, trebuie să știe să mă intrige, să mă facă să stau pe gânduri, să mă surprindă cu ideile lui, evident plăcut, apoi mai putem vorbi despre partea fizică a relației. Așa că, probabil, mai am de așteptat. Și nu, nu mă gândesc la un bărbat ca Andi”, ne-a spus, râzând, Hannelore.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate