Horoscop CAPRICORN decembrie. Ultima lună din an vine cu surprize

Horoscop CAPRICORN decembrie. Începând cu data de 2 decembrie, Jupiter trece prin semnul zodiei tale, ceea ce înseamă că nu îți lipsește încrederea în sine și șarmul în perioada următoare.

Distribuie pe:

Horoscop CAPRICORN decembrie. Ultima lună din an vine cu surprize

După data de 9 decembrie este recomandat să nu te împotmolești cu tipare de gândire limitative și învechite. În cursul zilei de 11 decembrie, Capricornii debordează de carismă, în timp ce din data de 13 decembrie se arată momente prielnice pentru negocieri și activități care vizează proiecte.

Citeste si: Horoscop BERBEC decembrie. O lună de ascensiune profesională

Citeste si: Horoscop TAUR decembrie. Se anunță o perioadă excelentă pe plan profesional

Citeste si: Horoscop GEMENI decembrie. O lună de vis pe toate planurile

Horoscop CAPRICORN decembrie. În cursul zilei de 15 decembrie, Capricornii sunt extrem de populari și nu duc lipsă de admiratori. După data de 20 decembrie este recomandat să nu aplecați urechea la ce spun cei din jur. După această dată se arată câștiguri financiare mari. În preajma zilei de 22 decembrie nu este recomandat să puneți la bătaie sume mari de bani pentru proiecte care nu vă aparțin.

Din data de 29 decembrie, Capricornii au mai multă încredere în ei, în carisma și în șarmul lor, iar asta îi ajută să facă o impresie bună oriunde se duc. În cursul zilei de 30 decembrie, Capricornii au o stare de spirit perfectă, iar asta înseamnă că noul an îi găsește cu stima de sine la un nivel ridicat și vor fi pregătiți pentru noul an, potrivit Horoscop CAPRICORN decembrie.

Horoscop general luna decembrie 2019

Luna decembrie, ultima lună din an, ține cont că suntem într-o atmosferă festivă și are grijă să fie mai blândă cu noi.

Cu toate astea, decembrie nu este o lună lipsită de evenimente astrale importante, însă faptul că doar două dintre ele sunt tradițional negative ne arată faptul că suntem pe mâini bune.

Citeste si: Horoscop RAC decembrie. O lună excelentă pe plan amoros

Citeste si: Horoscop LEU decembrie. Oportunități financiare la final de an

Citeste si: Horoscop FECIOARĂ decembrie. Succes garantat pe plan sentimental și profesional

Ascensiune socială și profesională - Jupiter intră în Capricorn

După data de 2 decembrie, Jupiter intră în Capricorn, iar acest lucru înseamncă că experiența de viață și cea acumulată la muncă, în ultimul an, vă vor ajuta de acum încolo pentru a dobândi statutul pe care îl doriți pe plan profesional.

Suntem competitivi și avem capacitatea de a face față probelor la care suntem supuși, dorind să evoluăm în carieră. În următoarea perioadă, cei care muncesc vor fi răsplătiți pe măsură.

Mercur ajunge în Săgetător

Din data de 9 decembrie, Mercur ajunge în Săgetător, iar asta înseamnă că în următoarele săptămâni este posibil să nu vedem copacii de pădure. Mai pe înțelesul tuturor, ne facem idei greșite despre cum este situația pe un plan sau altul, iar asta poate duce la judecăți eronate.

Nu trebuie să privim prezentul din perspectiva trecutului, ne poate face să vedem lucrurile în mod greșit și ne privează de anumite oportunități.

Venus conjuncție cu Saturn

În apropierea sau în cursul zilei de 11 decembrie, Venus din Capricorn aderă la o conjuncție cu Saturn, asta înseamnă că relațiile sentimentale, dar și cele profesionale se află în colimatorul astrelor. Altfel spus, este posibil să fiți puși la încercări care vă arată cât de puternică este, de fapt, relația voastră.

Citeste si: Horoscop BALANȚĂ decembrie. O lună plină de armonie în familie

Citeste si: Horoscop SCORPION decembrie. Scorpionii au parte de succes pe toate planurile

Citeste si: Horoscop SĂGETĂTOR decembrie. O lună excelentă pe plan financiar

Citeste si: Horoscop CAPRICORN decembrie. Ultima lună din an vine cu surprize

Venus conjuncție Pluto (Capricorn) și Marte (Scorpion) trigon Neptun (Pești)

După data de 13 decembrie, Venus aderă la o conjuncție cu Pluto, în urma acestor evenimente astrale iese la iveală adevărata personalitate a celor din jur. Tot în jurul acestei zile se poate simți influența aspectului armonios de trigon format dintre Marte din Scorpion și Neptun din Pești, moment în care se potențează intuiția și reușim să citim printre rânduri.

Jupiter (Capricorn) trigon Uranus Rx (Taur)

În cursul zilei de 15 se simte influența armonioasă dintre Jupiter, proaspăt intrat în Capricorn, dar și cea a lui Uranus retrograd din Taur. Este foarte probabil ca, aproape de mijlocul lunii, să avem parte de primele rezultate de pe urma atitudinii pline de succes de care s-a dat dovadă la începutul lunii decembrie. Nu excludem faptul că primim promisiuni ferme că vom dobândi cât de curând o promovare la care visăm de multă vreme.

Horoscop CAPRICORN decembrie. Ultima lună din an vine cu surprize

Venus poposește în Vărsător și Mercur (Săgetător) careu Neptun (Pești)

După data de 20 decembrie, Venus se mișcă prin semnul vărsătorului, iar asta reprezintă faptul că se deschide o perioadă mai activă pe plan social decât în mod normal. Trebuie totuși să fim prudenți.

Venus (Vărsător) careu Uranus (Taur)

În jurul zilei de 22 decembrie se pot simți efectele negative ale aspectului tensionat de careu care se produce între Venus din Vărsător și Uranus din Taur. Ne putem aștepta ca, pe baza energiei eliberate, să oscilăm între atitudinea tradițională în relații și forțarea limitelor. Cu toate astea, există și posibilitatea să-i speriați pe cei din jur cu aceste schimbări de abordare.

Mercur intră în Capricorn

În cursul zilei de 30 decembrie, Mercur intră în Capricorn și aderă la un aspect armonios de trigon cu Uranus din Taur, asta se traduce prin faptul că, în ajun de Anul Nou, astrele ne oferă o viziune realistă și practică. Astfel, planurile făcute vor fi temeinice și bine puse la punct.

Ca o concluzie, luna decembrie este una în care lucrurile sunt pregătite pentru viitor, fiind în poziția de a ne putea face planuri temeinice pentru anul 2020. Decembrie 2019 este o lună în care astrele ne îndeamnă să fim pragmatici în ciuda atmosferei de sărbătoare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate