Horoscop BERBEC decembrie. O lună de ascensiune profesională

Horoscop BERBEC decembrie. Pentru Berbeci luna decembrie vine cu vești bune pe plan profesional.

Distribuie pe:

Horoscop BERBEC decembrie. O lună de ascensiune profesională

Horoscop BERBEC decembrie

Horoscop BERBEC decembrie. Luna decembrie începe excelent pentru Berbeci. Intrarea lui Jupiter în Capricorn marchează debutul unei perioade de ascensiune pe plan profesional. După data de 9 decembrie este indicat să cauți să te perfecționezi cât mai mult la locul de muncă pentru a susține acest pronostic.

În cursul zilei de 11 decembrie, Berbecii fac progrese în relația cu sefii. După data de 13 decembrie, acești nativi sunt mai sensibili decât în mod normal, însă, chiar și așa, nu-și pierd perspectiva practică asupra vieții.

Citeste si: Horoscop 2020. Zodii norocoase în anul care vine: vor avea câștiguri financiare uriașe

Citeste si: Horoscop dragoste. Cei mai geloși bărbați în funcție de zodie

Citeste si: Iarnă 2019. Urmează cea mai grea iarnă din ultimii 100 de ani

În jurul zilei de 15 decembrie este posibil să apară primele succese pe plan profesional care atrag atenția asupra aptitudinilor, potențialului și experiențelor tale în domeniu. După data de 20 decembrie relațiile la distanță se bucură de susținerea astrelor.

Horoscop BERBEC decembrie. În cursul sau în ziua de 22 decembrie nu este recomandat să solicitați împrumuturi sau să depuneți proiecte în vederea obținerii de finanțări ori să investiți bani pentru că riscați un eșec. După data de 29 decembrie comunicați mai eficient cu superiorii. În cursul zilei de 30 decembrie se prevede un randament crescut pe plan profesional, potrivit Horoscop BERBEC decembrie.   

Horoscop BERBEC decembrie. O lună de ascensiune profesională

Horoscop luna decembrie 2019 - general

Luna decembrie, ultima lună din an, ține cont că suntem într-o atmosferă festivă și are grijă să fie mai blândă cu noi.

Cu toate astea, decembrie nu este o lună lipsită de evenimente astrale importante, însă faptul că doar două dintre ele sunt tradițional negative ne arată faptul că suntem pe mâini bune.

Ascensiune socială și profesională - Jupiter intră în Capricorn

După data de 2 decembrie, Jupiter intră în Capricorn, iar acest lucru înseamnă că experiența de viață și cea acumulată la muncă, în ultimul an, vă vor ajuta de acum încolo pentru a dobândi statutul pe cere îl doriți pe plan profesional.

Suntem competitivi și avem capacitatea de a face față probelor la care suntem supuși, dorind să evoluăm în carieră. În următoarea perioadă, cei care muncesc vor fi răsplătiți pe măsură.

Mercur ajunge în Săgetător

Din data de 9 decembrie, Mercur ajunge în Săgetător, iar asta înseamnă că în următoarele săptămâni este posibil să nu vedem copacii de pădure. Mai pe înțelesul tuturor, ne facem idei greșite despre cum este situația pe un plan sau altul, ar asta poate duce la judecăți eronate.

Nu trebuie să privim prezentul din perspectiva trecutului, ne poate face să vedem lucrurile în mod greșit și ne privează de anumite oportunități.

Citeste si: Numerologie 2020. Previziuni în funcție de numărul personal

Citeste si: Ora nașterii. Ce spune despre tine ca persoană și cum îți influențează destinul

Citeste si: Horoscop 2019-2020. Zodii care vor avea o iarnă de vis

Venus conjuncție cu Saturn

În apropierea sau în cursul zilei de 11 decembrie, Venus din Capricorn aderă la o conjuncție cu Saturn, asta înseamnă că relațiile sentimentale, dar și cele profesionale se află în colimatorul astrelor. Altfel spus, este posibil să fiți puși la încercări care vă arată cât de puternică este, de fapt, relația voastră.

Venus conjuncție Pluto (Capricorn) și Marte (Scorpion) trigon Neptun (Pești)

Horoscop BERBEC decembrie. După data de 13 decembrie, Venus aderă la o conjuncție cu Pluto, în urma acestor evenimente astrale ies la iveală adevărata personalitate a celor din jur. Tot în jurul acestei zile se poate simți influența aspectului armonios de trigon format dintre Marte din Scorpion și Neptun din Pești, moment în care se potențează intuiția și reușim să citim printre rânduri.

Horoscop BERBEC decembrie. O lună de ascensiune profesională

Jupiter (Capricorn) trigon Uranus Rx (Taur)

În cursul zilei de 15 se simte influența armonioasă dintre Jupiter, proaspăt intrat în Capricorn, dar și cea a lui Uranus retrograd din Taur. Este foarte probabil ca, aproape de mijlocul lunii, să avem parte de primele rezultate de pe urma atitudinii pline de succes de care s-a dat dovadă la începutul lunii decembrie. Nu excludem faptul că primim promisiuni ferme că vom dobândi cât de curând o promovare la care visăm de multă vreme.

Venus poposește în Vărsător și Mercur (Săgetător) careu Neptun (Pești)

După data de 20 decembrie, Venus se mișcă prin semnul vărsătorulu, iar asta reprezintă faptul că se deschide o perioadă mai activă pe plan social decât în mod normal. Trebuie totuși să fim prudenți.

Citeste si: Zodiacul chinezesc pentru luna noiembrie

Venus (Vărsător) careu Uranus (Taur)

În jurul zilei de 22 decembrie se pot simți efectele negative ale aspectului tensionat de careu care se produce între Venus din Vărsător și Uranus din Taur. Ne putem aștepta ca, pe baza energiei eliberate, să oscilăm între atitudinea tradițională în relații și forțarea limitelor. Cu toate astea, există și posibilitatea să-i speriați pe cei din jur cu aceste schimbări de abordare.

Horoscop BERBEC decembrie. Mercur intră în Capricorn

Horoscop BERBEC decembrie. În cursul zilei de 30 decembrie, Mercur intră în Capricorn și aderă la un aspect armonios de trigon cu Uranus din Taur, asta se traduce prin faptul că, în ajun de Anul Nou, astrele ne oferă o viziune realistă și practică. Astfel, planurile făcute vor fi temeinice și bine puse la punct.

Ca o concluzie, luna decembrie este una în care lucrurile sunt pregătite pentru viitor, fiind în poziția de a ne putea face planuri temeinice pentru anul 2020. Decembrie 2019 este o lună în care astrele ne îndeamnă să fim pragmatici în ciuda atmosferei de sărbătoare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate