Horoscop RAC decembrie. O lună excelentă pe plan amoros

Horoscop RAC decembrie. Pentru Raci urmează o lună decembrie excelentă pe plan amoros. Astrele sunt favorabile și pe plan profesional în această lună.

Distribuie pe:

Horoscop RAC decembrie. O lună excelentă pe plan amoros
Horoscop RAC decembrie. O lună excelentă pe plan amoros


In articol:

Începând cu data de 2 decembrie, atunci când Jupiter ajunge în Capricorn, cultivarea relațiilor tale cu cei din jur trebuie să devină un obiectiv pentru tine. După data de 9 decembrie este indicat să vă concentrați pe legăturile profesionale. În cursul sau în preajma zilei de 11 decembrie urmează o serie de întâlniri fructoase pe plan profesional.

După data de 13 decembrie sunteți într-o formă bună pe plan social.

Începând cu data de 15 decembrie, contextul astral favorizează incheierea sau demararea unor relații profesionale în care vă puteți pune speranțe mari. Se anunță și un moment bun pentru a pune bazele unr planuri de viitor cu actualii parteneri de afaceri/colaboratori.

Citeste si: Horoscop BERBEC decembrie. O lună de ascensiune profesională

Citeste si: Horoscop TAUR decembrie. Se anunță o perioadă excelentă pe plan profesional

Citeste si: Horoscop Gemeni decembrie. O lună excelentă pe toate planurile

Din data de 22 decembrie se fac observate și primele beneficii materiale, fiind și într-o stare de spirit foarte bună. După ziua de 29 decembrie comunici excelent cu partenerul de viață. În cursul zilei de 30 sau în preajma ei, vă vedeți cu oamenii dragi și puneți la cale noaptea dintre ani.

Horoscop general luna decembrie 2019

Luna decembrie, ultima lună din an, ține cont că suntem într-o atmosferă festivă și are grijă să fie mai blândă cu noi.

Cu toate astea, decembrie nu este o lună lipsită de evenimente astrale importante, însă faptul că doar două dintre ele sunt tradițional negative ne arată faptul că suntem pe mâini bune.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Ascensiune socială și profesională - Jupiter intră în Capricorn

După data de 2 decembrie, Jupiter intră în Capricorn, iar acest lucru înseamncă că experiența de viață și cea acumulată la muncă, în ultimul an, vă vor ajuta de acum încolo pentru a dobândi statutul pe care îl doriți pe plan profesional.

Suntem competitivi și avem capacitatea de a face față probelor la care suntem supuși, dorind să evoluăm în carieră. În următoarea perioadă, cei care muncesc vor fi răsplătiți pe măsură.

Mercur ajunge în Săgetător

Din data de 9 decembrie, Mercur ajunge în Săgetător, iar asta înseamnă că în următoarele săptămâni este posibil să nu vedem copacii de pădure. Mai pe înțelesul tuturor, ne facem idei greșite despre cum este situația pe un plan sau altul, iar asta poate duce la judecăți eronate.

Nu trebuie să privim prezentul din perspectiva trecutului, ne poate face să vedem lucrurile în mod greșit și ne privează de anumite oportunități.

Citeste si: Numerologie 2020. Previziuni în funcție de numărul personal

Citeste si: Ora nașterii. Ce spune despre tine ca persoană și cum îți influențează destinul

Citeste si: Horoscop 2019-2020. Zodii care vor avea o iarnă de vis

Venus conjuncție cu Saturn

În apropierea sau în cursul zilei de 11 decembrie, Venus din Capricorn aderă la o conjuncție cu Saturn, asta înseamnă că relațiile sentimentale, dar și cele profesionale se află în colimatorul astrelor. Altfel spus, este posibil să fiți puși la încercări care vă arată cât de puternică este, de fapt, relația voastră.

Venus conjuncție Pluto (Capricorn) și Marte (Scorpion) trigon Neptun (Pești)

După data de 13 decembrie, Venus aderă la o conjuncție cu Pluto, în urma acestor evenimente astrale iese la iveală adevărata personalitate a celor din jur. Tot în jurul acestei zile se poate simți influența aspectului armonios de trigon format dintre Marte din Scorpion și Neptun din Pești, moment în care se potențează intuiția și reușim să citim printre rânduri.

Jupiter (Capricorn) trigon Uranus Rx (Taur)

În cursul zilei de 15 se simte influența armonioasă dintre Jupiter, proaspăt intrat în Capricorn, dar și cea a lui Uranus retrograd din Taur. Este foarte probabil ca, aproape de mijlocul lunii, să avem parte de primele rezultate de pe urma atitudinii pline de succes de care s-a dat dovadă la începutul lunii decembrie. Nu excludem faptul că primim promisiuni ferme că vom dobândi cât de curând o promovare la care visăm de multă vreme.

Horoscop RAC decembrie. O lună excelentă pe plan amoros
Horoscop RAC decembrie. O lună excelentă pe plan amoros

Venus poposește în Vărsător și Mercur (Săgetător) careu Neptun (Pești)

După data de 20 decembrie, Venus se mișcă prin semnul vărsătorului, iar asta reprezintă faptul că se deschide o perioadă mai activă pe plan social decât în mod normal. Trebuie totuși să fim prudenți.

Citeste si: Horoscop 2020. Zodii norocoase în anul care vine: vor avea câștiguri financiare uriașe

Citeste si: Horoscop dragoste. Cei mai geloși bărbați în funcție de zodie

Citeste si: Iarnă 2019. Urmează cea mai grea iarnă din ultimii 100 de ani

Venus (Vărsător) careu Uranus (Taur)

În jurul zilei de 22 decembrie se pot simți efectele negative ale aspectului tensionat de careu care se produce între Venus din Vărsător și Uranus din Taur. Ne putem aștepta ca, pe baza energiei eliberate, să oscilăm între atitudinea tradițională în relații și forțarea limitelor. Cu toate astea, există și posibilitatea să-i speriați pe cei din jur cu aceste schimbări de abordare.

Mercur intră în Capricorn

În cursul zilei de 30 decembrie, Mercur intră în Capricorn și aderă la un aspect armonios de trigon cu Uranus din Taur, asta se traduce prin faptul că, în ajun de Anul Nou, astrele ne oferă o viziune realistă și practică. Astfel, planurile făcute vor fi temeinice și bine puse la punct.

Ca o concluzie, luna decembrie este una în care lucrurile sunt pregătite pentru viitor, fiind în poziția de a ne putea face planuri temeinice pentru anul 2020. Decembrie 2019 este o lună în care astrele ne îndeamnă să fim pragmatici în ciuda atmosferei de sărbătoare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate