kanald.ro
Vedete
„I-am zis că nu mai vin” Mihai Bobonete, părere sinceră după ce a mâncat la restaurantul lui Dani Oțil. Aproape că i s-a făcut rău când a văzut nota de plată. Ce prețuri au preparatele
Mihai Bobonete și-a expus părerea despre prețurile care se găsesc la restaurantul lui Dani Oțil.
Dani Oțil are succes în plan personal, dar îi merge foarte bine și în afaceri. Matinalul deține un restaurant de lux în zona bună a capitalei, acolo unde îi calcă pragul implicit prietenii și vedetele de la noi din țară. Printre aceștia s-a numărat și Mihai Bobonete, care și-a dorit să încerce pe propria piele preparatele din restaurantul prezentatorului TV. Mare i-a fost mirarea când a văzut suma de pe nota de plată. Fără să se ferească de ochii lumii, i-a făcut reclamă restaurantului lui Dani Oțil ca fiind un local scump.
În cadrul unui podcast, în care se afla alături de invitatul său, bunul prieten al lui Dani Oțil, Răzvan Simion, Mihai Bobonete a găsit ocazia perfectă să-și facă publice opiniile în urma experienței pe care a avut-o la restaurantul matinalului. În stilul caracteristic, actorul nu s-a abținut și a făcut haz de necazul pe care l-a simțit atunci când a văzut nota de plată, nici mai mult, nici mai puțin de 1 500 de lei.
În timpul destăinuirilor, Mihai Bobonete nu a putut să nu precizeze, în spirit de glumă, că se aștepta să aibă parte măcar de o reducere, dacă nu de o masă gratuită.
„M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (adică 1.500 de lei noi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin . Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a spus Mihai Bobonete, amuzat.
Ce prețuri se găsesc la restaurantul lui Dani Oțil?
Dani Oțil deține un restaurant de lux, unde clienții pot avea ocazia să mănânce preparate pregătite de chefi cu experiență în străinătate. Prezentatorul TV este cât se poate de transparent cu afacerea lui, așa că oricine poate vedea meniul pe site-ul restaurantului său. Astfel, o porție de șnițel (330 grame) cu cartofi (175 grame) și caș de oaie costă 68 de lei, o porție de saramură de caracatiță cu polenta toscana (300 grame) costă 98 de lei, o porție de cocoșel de munte (550 grame) cu cartofi (300 grame) costă 84 de lei și, de pildă, o porție de pulpă de rață confiată (150 grame) cu piure de cartofi (200 grame) costă 68 de lei.
Citeste si: Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice- revistagalenus.ro