Îl mai știi pe Tataee de la BUG Mafia? S-a mutat în Barcelona! Uite cu ce se ocupă acum

În trecut a făcut ”valuri” în industria muzicală din România, în trupa BUG Mafia. Acum, însă, s-a mutat în Barcelona! Iată motivul pentru care a plecat din țară.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Vlad Irimia alias Tataee s-a mutat din țară de mai bine de un an, cu tot cu soție și cei trei copii pe care îi au. Chiar dacă se află departe de pământul românesc, Tataee încă ține legătura cu membrii trupei BUG Mafia, trupa care i-a ridicat în industria muzicală din România.

Tataee a dezvăluit într-un interviu motivul pentru care a ales să plece de mai bine de un an din România, mai precis în Barcelona, dar a vorbit și despre familia lui.

Citeste si: Silvana Rîciu, reacție cutremurătoare la scurt timpul după tragedia prin care a trecut cântăreața Liliana Savu! ”Sunt șocată de moartea soțului ei”

Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părțile. Trebuie să facem aia, trabuie să facem aia… Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat și pot să lucrez mai liniștit la ce-mi place mie, muzica mai precis. Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu și la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învățământ, nici în societate, în oraș, unde locuiam,”, a spus Tataee pentru un post tv.

Citeste si: Andy și None de la Puterea Dragostei, despre Adrian: „În afara emisiunii, i-a dat Ricardo o palmă după ceafă și...” Asta nu s-a văzut la televizor

„Sunt un tată destul de absent. Muncesc pentru dânșii (râde), de la ora 7.00 până la ora 22.00 tati e la muncă. Îi văd destul de puțin, deși stăm în aceeași casă, dar avem o relație destul de strânsă și îi tratez ca pe niște adulți, ca pe prietenii mei, nu ca pe copiii mei. Cred că ăsta este un câștig în relația pe care o am cu ei, dar mami este mult din timp tati. Ea e stâlpul familiei,”, a mai spus artistul.

„E o situație foarte specială, într-adevăr. Eu, în Spania, nu muncesc, lucrez acasă, am o cameră în care fac muzică și îmi duc copiii la școală… și cumpăr lucruri pentru casă”, a mai mărturisit el.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: